Автор Тема: Ова лето, каде на одмор ???  (Прочитано 1525124 пати)

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #3705 на: 09 Јуни 2015, 19:42:25 pm »
Препорака за на вториот крак,планирам со кола да одам со лепшата половина така да нема потреба да има некој Wow ноќен живот,онака просечно.Му ја мислам мегу сарти мармарас или никити

јас пред 2 лета бев во Неа Мармарас,од 20-27ми август,35 еур плаќав за студио.Сместени бевме скоро на крај од местото,према фудбалското игралиште,и би ти препорачал во тој дел да се сместиш.Блиску си до плажата,има доста место за паркирање,порамно е таму,не треба да идеш нагоре надоле,пошто на топло време мачно е.Еве ти мапа каде бев ја сместен 40.090781, 23.788668
Живо е местото навечер,во центарот да го речам,има што да се прави,и да се прошета,и да се седне на кафе,пивче,па и да се оди во бар,те ноќен клуб.На плажа цените се доста приступачни,поефтино од прв крак,ама ако си со кола,а препорачувам така да идеш,да го прошеташ цел полуостров,посебно Каламици,Порто Куф(в)о,Портокали Бич,па и Торони на релакс сунчање и одмарање.Сигурно има уште места,ја ова посетив и многу сум задоволен од цел одмор како си поминавме.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Одг: Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #3706 на: 09 Јуни 2015, 21:47:22 pm »
Сите грција одите ? :)

Ја сончев брег планиран не сум бил бугарија 5години
Ова лето, каде во Грција на одмор ;D

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3929
« Одговори #3707 на: 10 Јуни 2015, 16:48:37 pm »
Препорака за на вториот крак,планирам со кола да одам со лепшата половина така да нема потреба да има некој Wow ноќен живот,онака просечно.Му ја мислам мегу сарти мармарас или никити

јас пред 2 лета бев во Неа Мармарас,од 20-27ми август,35 еур плаќав за студио.Сместени бевме скоро на крај од местото,према фудбалското игралиште,и би ти препорачал во тој дел да се сместиш.Блиску си до плажата,има доста место за паркирање,порамно е таму,не треба да идеш нагоре надоле,пошто на топло време мачно е.Еве ти мапа каде бев ја сместен 40.090781, 23.788668
Живо е местото навечер,во центарот да го речам,има што да се прави,и да се прошета,и да се седне на кафе,пивче,па и да се оди во бар,те ноќен клуб.На плажа цените се доста приступачни,поефтино од прв крак,ама ако си со кола,а препорачувам така да идеш,да го прошеташ цел полуостров,посебно Каламици,Порто Куф(в)о,Портокали Бич,па и Торони на релакс сунчање и одмарање.Сигурно има уште места,ја ова посетив и многу сум задоволен од цел одмор како си поминавме.
На скоро исто место планирам и јас да се сместам некако најдобро ми се виде пошто од таа страна е City beach marmaras, ми кажаа дека била поубава од парадисо.Е сеа ме интересира каков е патот до таму (се надевам добар)?
вила магда број 4 :)
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
« Одговори #3708 на: 10 Јуни 2015, 20:02:20 pm »
на убава локација е број 4,мирно е ептен,имаш место за паркирање доволно,одма по рамен пат искачаш и на плажа и накај центарот.

Отсутен Баги

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 794
Одг:
« Одговори #3709 на: 14 Јуни 2015, 22:54:30 pm »
Предложете некоја добра дестинација за одмор за моја возраст(22години). лано бев црна гора така да годинава би сменил  накај грција или хрватска. Пукајте предлози :)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #3710 на: 14 Јуни 2015, 23:45:32 pm »
Во хрватска за млади ок беа на времето Паг, Водице и Пореч и Ровињ на Истра. Не знам дали се сменило нешто во последниве години, слабо сум на хрватски форуми, а и не сум бил одамна на местава.

Во грчка јас на Иос си поминав фантастично пред 9 години, тогаш имав 18 :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #3711 на: 14 Јуни 2015, 23:50:26 pm »
Ја би ти препорачал во Тајланд.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
« Одговори #3712 на: 15 Јуни 2015, 00:20:35 am »
Од Грција Закинтос, Крф на Кавос, Иос и Миконос, од Хрватска тие што ги кажа Банзаи, до душа Паг ми е најдобар избор за млади, пошто таму ти е Зрче па имаш журки нон стоп, не за џабе ја викаат балканската Ибиза

Сакав до друштво да идеме на Златни Песоци во Бг, но одкако слушнав дека имало рекетари на плажа сменивме план па на крај да идам со моите или на Лефкада или во Парга...

На Тајланд беше мој прв братучед, екстра си прошол но патот до таму е ѓаол ипол...
No turbo, no fun :)

Отсутен TheForce

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 546
« Одговори #3713 на: 15 Јуни 2015, 00:49:58 am »
Закинтос- не, Крф- не, Зрче- не.................... на Хавајските острови мадам!

Edit: сериозно Закинтос не.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
« Одговори #3714 на: 15 Јуни 2015, 00:59:08 am »
Го пишав Закинтос ајде колку да се каже, нели идат доста млади па ми е барем мене(по мој вкус) океј место
No turbo, no fun :)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #3715 на: 15 Јуни 2015, 07:18:15 am »
Јас на Закинтос (пред.. Ух, добри 6-7-8 години) си поминав многу убаво, само треба да го избегнуваш парти-местата и да се сместиш во некое мирно градче. Иначе има многу убави плажи и места за гледање. Мора да се предвиди кола за шетање во буџетот, иначе џабе одењето.

Отсутен doktor

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 371
Одг:
« Одговори #3716 на: 15 Јуни 2015, 08:07:15 am »
И мене Закинтос во 2009 ептен ме бендиса, сместување во Аргаси, а партите беа во Лаганас. Многу убави места за шетање, најубо со скутер, за 9 дена извозивме 1000км

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
« Одговори #3717 на: 15 Јуни 2015, 08:58:57 am »
Предложете некоја добра дестинација за одмор за моја возраст(22години). лано бев црна гора така да годинава би сменил  накај грција или хрватска. Пукајте предлози :)
Грчки дел на Кипар.
Зини да ти кажу.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
« Одговори #3718 на: 15 Јуни 2015, 10:03:21 am »
Јас на Закинтос (пред.. Ух, добри 6-7-8 години) си поминав многу убаво, само треба да го избегнуваш парти-местата и да се сместиш во некое мирно градче. Иначе има многу убави плажи и места за гледање. Мора да се предвиди кола за шетање во буџетот, иначе џабе одењето.

Закинтос е феноменален остров по мене, многу поцивилизиран од Лефкада и кефалонија, достапни плажи, топла вода....

Има и да се прошета низ градот, а за сместување во Аргаси моја препорака.

П.С. ОБАВЕЗНО Скепасти пита на главната улица во градот

баш во ова:

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #3719 на: 15 Јуни 2015, 10:10:34 am »
И јас бев во Аргаси, на самиот крај на градчето, скроз доле. Плажата во Аргаси е срање кроз густо грање, али баш затоа си бара шетање островот, дали со кола, дали со моторче. Тогаш земавме 3 дена моторче и 5 дена кола и се изнашетавме. Има стварно прекрасни места.