Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Go znae nekoj Ljupco Bube od Gostivar, trgovec so avtomobili, me interesira dali e doverliv i kredibilen tipot, oti ne site trgovci so koli se lazaci i prevaranti, nekoi posteno i cesno ziveat od toa. Info bi bilo dobredojdeno.
Ја гледав колава на оглас и пред да одам да ја гледам би ми биле добредојдени сите искуства и совети за купување кола од странство..Се работи за оваMercedes E350CDI Coupehttp://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=216768565&sortOption.sortOrder=ASCENDING&zipcode=&export=NO_EXPORT&fuels=DIESEL&scopeId=C&isSearchRequest=true&categories=SportsCar&maxMileage=100000&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=58&pageNumber=1Го контактирав продавачот и ми рече дека можам да ја резервирам со уплата од 500еур.Вие што имате искуство што можете повеке да кажете според сликите и инфото во огласот?Давачките очекувам да бидат околу 400-450к денари ..И оние веке што имат увезено од страна кола , како ги пренесувате парите преку граница? или на сметка мора да оди тоа?