Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4555424 пати)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14708
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #29115 на: 28 Мај 2025, 11:24:37 am »
Висока цена за возило старо скоро 10години, сепак е производство 2016 без оглед на изгледот,км,состојбата цената е превисока.Да се ја питам ачфата околу 15-16макс.Тие години кој ги измисли за се прават проблем кроз патешествија наречено Живот 💚 🤍 💚

Да питаме сви 90% ќе ја купат за 10000 евра.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30070
    • CARclub.mk
« Одговори #29116 на: 28 Мај 2025, 11:32:22 am »
Не се разбирам во Алфи, ама ми изгледа како интересна понуда, а знам дека има Алфа ентузијасти на форумот, ќе ставам и некоја слика, може ќе ја снема, па повелете:

https://reklama5.mk/AdDetails?ad=5377799

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Ако не се лажам, оваа е колата. :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #29117 на: 28 Мај 2025, 11:34:19 am »
Таа е. Продадена е веќе.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3138
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #29118 на: 28 Мај 2025, 19:12:03 pm »

Присутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 2169
« Одговори #29119 на: 28 Мај 2025, 21:27:55 pm »
Ова за 70 бона може да го купат само следбеници на таа сектата негова.

Да фукнеш 70 илјади евра за кола со 250к поминати, тоа па каква болест е само по себе.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #29120 на: 28 Мај 2025, 21:56:38 pm »
Веројатно ако се јавиш на огласот и напраиш муабет, ќе те убеди дека ќе ти се врати инвестицијата и профит од 70.000+ ќе ти донесе колата за две години од купувањето на истата :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 2169
« Одговори #29121 на: 28 Мај 2025, 22:32:01 pm »
Не сум сигурен ама мислам дека за тие пари се купува нова А6ка.

Па не мора да е А8, може и А6 со најлони на седишта.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
« Одговори #29122 на: 29 Мај 2025, 00:08:08 am »
A6 и А8 се сосема друга димензија. Квалитетот со кој е правена А8-цата не доаѓа блиску до ниту еден друг модел, дури ни А7. Цената би била ок, доколку колата има поминато 50к, има воздушна суспензија и додатна опрема од 10.000Е. Вака како што е, ако успее над 50к да и земе, полна капа. Милион огласи има низ Германија со А8-ци со 250к поминати, меѓу 30 и 40к во Германија.

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4020
« Одговори #29123 на: 29 Мај 2025, 05:55:45 am »
Огромните површини со изгребана сјајна црна пластика ја прават ептен луксузна 😀
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2614
« Одговори #29124 на: 29 Мај 2025, 08:10:13 am »
Ова за 70 бона може да го купат само следбеници на таа сектата негова.

Да фукнеш 70 илјади евра за кола со 250к поминати, тоа па каква болест е само по себе.
Можеби продавањето на колата е дел од неговите предавања, во смисла „верувајте дека ќе успеете и ќе успеете, да шитнете кола со 250к км по цена на нова“  :)
Претпоставката е мајката на сите заебувања

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30070
    • CARclub.mk
« Одговори #29125 на: 29 Мај 2025, 10:24:14 am »
Јас не би можел да живеам со фактот дека сум му дал пари на ходајучана превара.

Отсутен nikola98

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 813
  • The best or nothing.
« Одговори #29126 на: 29 Мај 2025, 13:15:17 pm »
Зошто превара? Јас колку што знам, ниту он, ниту еден од ешoлонот под него, не лежеа во ќорка.
А памтам, секој втор беше залетан за лајонес, лајконет или како и да беше. (може и уште постои)
Дури и собири правеа по чешка/полска, па шампањац на јахти...

edit: Не го бранам човекот, ниту понзи шемата, ниту пак имам вложено нешто.  :)
« Последно менување: 29 Мај 2025, 13:20:48 pm nikola98 »

Отсутен Jimny

• Сениор
« Одговори #29127 на: 29 Мај 2025, 13:42:54 pm »
Јас бев еден од тие што беа изгорени, ама не директно од него, туку од неговите соработници. Ова беше одамна, некаде 2015/2016, не сум баш сигурен. Стануваше збор за некоја ситна пара преку Лајконет – пазари нешто, па ти се враќаат пари, па некои „облаци“ и слични муабети. Искрено, човекот добро го имаше смислено  имаше екипа и тоа жени, и тоа добри се екстра начитани пички. Договараш кафе  со некоја од нив таа ти презентира  на кафе/ручек се додека пиеме кафе демек ти е „бесплатно“, се а во меѓувреме таа ти собира информации, за уплати, за „напредок“, за пакетите и така натаму oбјаснува.

Со таа што јас сорабтував имаше  некој бизнис со гардероба демек успешна бизнисменка хаха. Јас дадов пари, ама барем добро ја ебав – тоа ми остана во сеќавање. На плоштад, во Дистрикт,на бранч муабет  објаснуваше што како оди. Искрено, шемата беше добра за собирање луѓе. Дали некој стварно има видено бенефит од тоа – не знам, јас не познавам таков.

Сумата не беше голема, некоја „почетна“ пара 2-3 илјади евра, можеш и со 500 се како ке се убедите па имаше пакети: од 4.000, па некој „голд“ над 5, па 10 и нагоре. Јас некако ги извадив тие пари – ама и се изнаебав душмански, максимално. Важно на таа пара што дадов и тие картички те ова она тие глупости се откачив кога сватив нема ништо од тоа велам врати пари , па удри компезации од гардероба препродвај жената ми врати пари нејзе секс и остана гратис колку имат завлечено тоа бог знае.

Човекот лично не го познавам, ама имаше екстра соработнички кои добро оперираа и убедуваа да намамат луѓе не постоеше од нив лоша за  секс :D

Отсутен Jimny

• Сениор
« Одговори #29128 на: 29 Мај 2025, 13:55:43 pm »
И да одеднаш сите успешни претприемачки – од кај него – преминаа во Хербалајф, 'буди шампион' семинари, фитнес кампови, Александар Палас .. Словенија, Нови Сад, Куманово... Кај Драшко шупче се отвара кад се чује пара ... хахахаха да не отварам уста
Да не беше сето ова пакување и маркетинг и лудилото  многу мажи веројатно ни до жена немаше да дојдат – не затоа што немаат што да понудат, туку затоа што три тачке ... to be continued :D

Љуби брат  :D

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
« Одговори #29129 на: 29 Мај 2025, 14:14:01 pm »
Овци = Волна. Сите што неможеа да си ги контролираат нагоните за репродукција и отидоа по кафиња со фуфици обучени од тој деген си ги изгубија парите. Затоа имаме разум. Не го кривете него, кривете образование.