кој е расположен, има нова шема 
https://www.myworld.com/mk
Мислам дека е истото, и да, функционира сеуште.
Му мачкаат очи по некои 100 евра му пуштаат а луѓево заглавени по 30,000-50,000 евра во облаците. Отидоа на работа во Германија за да враќаат кредити.
Зборев јас, ама на кого... уште прв пат кога седнавме:
Кој тип на трговско здружување е Лајонес МК? - Ама знаеш Австриска корпорација, ролс ројс, лирџет...
Кој тип на трговско здружување е Лајонес МК? - А бе облаци, левели, кешбек, мрежа...
Лајонес МК е ТП, ДОО, ДООЕЛ, АД или? Ааааа, тоа... Дооел е. - Е како бе брат ти ќе гарантираш за овие влогови со 5000е актива меѓу кои бироа, компјутери, тавички за лазањи...? Ддај да видам каков договор потпишуваме? - А бе знаеш Австрија гарантира... Ајт Мрш у ПМ.
Следно беше кога требаше прв пат да земат пари, преминаа од лајонес во лајконет и парите му ги заменија со дигитални валути Бејзик и приорити.
Е му викам на роџакот, е сега кога ќе видиш пари да ми се јавиш. И ете го 3+ години рмба у дојчланд.
А со клептоманов со Аудиво кога се скошкав на ФБ, ми продаваше пуфки како на сиромав џабе му даваш шанса да биде богат.
Па ми пишеше у инбокс, ми се закануваше...
Презент тајм, роџаков вика нема шанси денар повеќе да дадам.
Замисли уште давал... А другар му вика ај уште овој пат мислам ќе биде

:'( Инаку на кафе седенка другар му на роџаков ми објаснува како 2 факултета имал. Ексик...
Леле кога ќе ми текне кога одеа на трибини во Дојчланд и Полска, па кога дознав дека местеле столици, маси и дувале балони за декорација на настанот

Сами си плаќаа превоз и смештај, од левелот биле они