Па, и не би требало да сум во заблуда. Што имаат врска автомобилите пред 30 години? Според моите досегашни искуства, со многу други работи, нешто ако се чува и одржува, трае. Без разлика, дали е тоа некој познат бренд или проверена работа. Со исклучоци, кога производот едноставно не се погодил, од старт.
Плус, крцкањето на пластиките е еден од најмалите проблеми, ако се земат во предвид останатите, ако не си прочитал.
Кој овде купил ново возило, со очекување на било какви проблеми после четири години? Мислам, било какви. Кој овде на форумов има купено нов автомобил, и имал било какви дефекти после 4 години? Знам дека има исклучоци, се разбира, ама се во мал број.
Не велам дека имам сериозни проблеми со возилото, ама овие работи мене ми одат на живци. Таков сум, сакам се да е перфектно. И не велам дека Opel Astra Classic II e лош автомобил, само велам дека мојот не се погодил баш. И кога ќе се изгорам еднаш, веќе нема назад, или купување на иста работа од ист бренд. За мене, тоа е така.
А и што има врска дали ми е прво ново возило? For the record, да, прво ново возило ми е.