си купил астра за ефтини пари и очекуваш перфекција?
плати си па клати си
кога ќе купиш некоја мрсна верзија од мерцедес можеш да се жалиш од ситници ама од ова не,патем проблемите кој што си ги набројал се пи*кин дим,без разлика дали тебе ти одат на нерви или не,тоа е вистината
Другар, ти ли ќе ми кажуваш на што да се жалам, или на што нема да се жалам? Easy малку!
5-6 пати потенцираш пари, колку кошта нешто, "плати па клати".. Ти баш најде, со (колку што можев да видам) Пунто од 900 евра, и Пежо од 1100 максимум? Немаш ништо конструктивно пишано, како останатите членови кои се трудат некако да ми помогнат, да ги отстранам проблемите, само тресеш што колку чинело.
Ќе те замолам да не ми ќењаш по темава, колку сум платил и дали се жалам е моја работа. Ако тоа не е дозволено на форумов, има администрација, ќе ме предупредеше.
Кога ќе купиш и ти нова кола, кога ќе треснеш и ти 10.000 евра (што во мој случај беа 12.500, али мање битно), тогаш може да ми даваш мене совети дали да се жалам или не. Совети од дрвени адвокатчиња со аута кои вредат 1/10 од мојата, не ми требаат.
Се извинувам за остриот одговор, а најмногу за ОТ, во моја сопствена тема.