Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3888178 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Гледав прееска, партал се направија ...

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Хонда да рикне?

Ја видов наредниот ден колата на своето старо место, иста како претходно. И после тоа ја видов уште неколку пати.

Така да чисто сумљам дека била таа. Има уште два бели, ама не TypeR, исто со бели бандажи. (таблиците им се 222 и 333)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Ова вчера коа се враќавме од трки, сакавме да идеме од кај пластичарската и не ни беше дозволено...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига
Хонда да рикне?

Ја видов наредниот ден колата на своето старо место, иста како претходно. И после тоа ја видов уште неколку пати.

Така да чисто сумљам дека била таа. Има уште два бели, ама не TypeR, исто со бели бандажи. (таблиците им се 222 и 333)
Потврдувам, пред здрага си стои и се вози.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Мајката у пичка а им ебам на сите, крв да серат и они и децата нивни цел живот. Јас мртво животно не би згазил така. Ебати кретените со коси очи.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Крв мајчин да им поебам, сите до еден метак у чело.

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
http://tocka.com.mk/index12.php?ID=52253 

Јас поминав буквално откако се случила незгодава. Столбот и прагот од страната на возачот беа влезени до пола. Браќава што се нашле на лице место полудеа од скокање и рипање наоколу. Многу беше лошо.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Многу сте умерени...Јас полека, полека би ги измачувал до пред смрт, па би ги залечил и рехабилитирал за повторно да можам да ги измачувам. И се така додека можат да издржат, а притоа ќе внимавам да не случајно некој ми се самоубие.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Многу сте умерени...Јас полека, полека би ги измачувал до пред смрт, па би ги залечил и рехабилитирал за повторно да можам да ги измачувам. И се така додека можат да издржат, а притоа ќе внимавам да не случајно некој ми се самоубие.

Се приклучувам, на годјо...

Јас можеби сум тепал цигани... ама... друго е да тепаш, а друго е да му се случи нешто да му помогнеш...

Пред едно 7-8 години попладне, возам према саем, и сеа на делот пред мтв, точно кај што стои бината за прогласување... едни цигани на оние плавите моторчиња напред томос 14ка а позади приколица со 2 тркалца... и вози пред мене... и отеднаш му пука задна осовина... кочи, се лизга, удри во тротоарот едниот циган излета... а другиот се преврте со приколката...
и јас од позади нив... кочам ,кочам... ги заобиколив да не ги удрам и застанав... среќа, циганска работа ништо посериозно не им беше... само гребаници... и не ги оставив така, до макпетрол пумпата бев да им земам кисела вода... им донесов... дека и двајцата се испосраа од страв... и така... им помогнав количката ја качивме горе на тревњакот... и продолжив...

Така да, неможам да видам некој да се мачи а да не му помогнам, а најмалце како овие со детево...

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3063
Покварен народ се кинезите бе гнаси невидени...бев во Кина летово знам како е таму...верувајте ми гнаса до гнаса...не можев да го догледам видеово :@