Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887533 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Пред два дена, истото го направила сопругата на мојот колега, она тврди ненамерно ....
Социјалните служби и го одзеле детето по истрагата ради небрежност, па мораше колегата да иде итно дома оти детето му е кај Социјален Работник...

Само кај Америката има закон ....

Кај нас, башибозук на секое ниво ...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Виде некој во бутел на рачвата после семафорите како се зденал некој со Голф? Возел дечкото камен пијан со 130кмч и една дрвена бандера ја скинал цела и бетонска ограда бутнал на куќата во близина. Стои бандерата цвикната, и оградата легната. Да проаѓал некој мамата ќе му таквал...
Секако во возилото никол не бил повреден. :)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
вчера ма раслрсницата кај Мавровка/Судска палата имаше некоја кола слупана во жардињерата свртена во обратна страна појма немам шо напраил тој

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Абе ми кажаа дека вчера завчера мавнале некој накај сарај, ко опнале и како летнал на другата лента го испогазиле ушт двајца тројца

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
на ТВ имаше дека некој загинал во Ск во сообраќајка ама на крај фатив и ништо не слушнав освен ова

Отсутен Chlink

• Легенда
Вчера ми кажаа, само нигде на ТВ не слушнав ништо а поситни работи даваат..

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
На автопат,го удрила колата и го фрлила на другата лента(шо иди во спротивен правец),и на таа лента го прегазиле уште 2-3 возила,чоекот на парчиња,не ни можеле да го идентификуваат
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Chlink

• Легенда
На автопат,го удрила колата и го фрлила на другата лента(шо иди во спротивен правец),и на таа лента го прегазиле уште 2-3 возила,чоекот на парчиња,не ни можеле да го идентификуваат

Е тоа е тоа. Значи вистина а?

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
Вистина,кажуваа на тв,имаше некои снимки каде што се гледаа парчиња од човекот по патот....хаос
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
брее језиво, тој што правел на автопат. До душа има блесави што знаат да претрчаат мислат улица е тоа обична па гледа далеку е колата ке поминам

btw јас за ова мислев

http://www.tocka.com.mk/index12.php?ID=52721

Отсутен Chlink

• Легенда
Ја тие кога ќе ги видам на пут ги викам вишок у фамилија...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
овие од тикото најлошо поминале

Отсутен Chlink

• Легенда
Мора да се пази нема заебанција со вакви работи. Секогаш сум мислел дека имам потполна контрола ама последен пат кога го опнав тој од позади во момент кога нај непотребно ми беше таква работасватив дека само ташаците можам да ги контролирам, се е дел од секунда.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7241

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6221
вчера се деси ова со тиково,тикото беше странично удрено и партал напраено,голфот претицувал на полна лента плус влазно бесе и се удрил во тикото од десната страна,тикото пола го немаше