Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3419904 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Па и овај да ја средеше шофершајбнаа...

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Оставаш колата позади него, звони на врата не си дома , си отишол на викенд два три дена со другари а клучевите биле со тебе и така...

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Би, ама туѓата кола беше позади мене. Инаку радо би.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
Скопска ситуација, и тоа само за викенд...

http://a1on.mk/archives/783801

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Скопска ситуација, и тоа само за викенд...

http://a1on.mk/archives/783801

Полицијата во текот на изминатите три дена санкционирала 97 возачи
Вкупно 58 возачи ги управувале своите возила без возачка дозвола односно нерегистрирани
15 возачи се исклучени од сообраќај поради возење под дејство на алкохол
8 возачи поминале на црвено светло

Бангладеш.
А тек да почне да работи полицијата како што треба...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Глупаво им е напишано. 97 биле казнети за брзо возење, 58 за без возачка / нерегистрирани, 15 за возење пијано и 8 за црвено.

Барем јас така го разбирам.

Отсутен Bicikle

• Легенда
Диктатурата почна, ваков ли живот обеќаа-ќе рече некој.
Зеро денеска секој што нема ни вечерно има портал,  затоа е така напишано и затоа ќе почнат да плукаат.....

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Вo Кoзле кaј Мaкпетрoл имaше стумбaнo Берлингo. Нa истaтa рaскрсницa кaде лaни имaше превртенo мислaм Мaтиз. Тoлку ќoри ли се луѓевo штo не гледaaт знaци нa рaскрсници, или aј штo не гледaaт, бaр дa пoдзaстaнaт.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8005
  • Плинаш!!!
И матиз и пред матизот уште една кола имаше истумбано и тоа баш на истото место. Не ми е јасно како успеваат.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
И матиз и пред матизот уште една кола имаше истумбано и тоа баш на истото место. Не ми е јасно како успеваат.

Шо ти е тебе, јас мишелинките кога ги ставив на Спаркот, после 15 минути ќе го тумбав...

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
Тек на семафори качанички/касарна каков карамбол имаше, од пластичарска до доле до семафори 30тина минути, ми окапа нога на кумплуг
No turbo, no fun :)

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8005
  • Плинаш!!!

Шо ти е тебе, јас мишелинките кога ги ставив на Спаркот, после 15 минути ќе го тумбав...
Абе остај гумите, збориме за место каде што не се вози повеќе од 50км/х ем имаш доста нерамнини на патот ем секогаш тука има гужвичка што од коли и автобуси и ма и од луѓе.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5202
Сите гужви и говнарии ни се од културата... Секое сабајле гледам како на црвено уште 20сек поминуваат коли и после гужва, епа гужва се блокира цела раскрсница. Не ми е јасно што се случува во автокоманда секое сабајле за да има толкава колона, дали тоа семафорите се разместени, и порано имаше ама не до волку.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Тесно грло е ептен таму - мање-више единствена улица за накај Центар е, и ептен се прави гужва.

Отсутен Bicikle

• Легенда
Ne na crveno nego ke se napolni cela ulica dodeka e zeleno i fakticki poslednive 2-3ca se skroz na raskrsnica.... moze sum greska ali napati i od toa se desava "dead lock".

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Ах, тоа редовно се случува. За тоа би одземал возачка. Гледа нема да може да помине семафор, ама вози он бре брате, ако треба ќе блокира сообраќај, ама ќе вози.