Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3419392 пати)

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
Не за тоа, јас прочитав во самата вест на линкот од марјан, дека овој со голфот без да кочи се бапнал позади. Го знам местото каде е несреќата и знам колку возат таму.
Полуприколицата и да е посигурна од овие на краш-тестот, пак не го запира.

А можеби и грешам.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Не постои појезив краш тест на интернетов. Можда парира оној на Fifth Gear кај што забија Фокус во ѕид со 180 км/ч, ама ова е дефинитивно поверојатно да се случи и затоа ми предизвикува морници кога и да се појави пред мене.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
Дечки, со 150км/ч удрил во фиксна пречка.

Голфот тежи 1.5 тона.

Не треба да пресметувате ништо. Неможе да преживее ни супермен во тоа возило.

Мелено месо ќе се направат сите внатре.

Тестовите што ги гледате на претходното видео се извршени со 35 милји на час.

« Последно менување: 22 Август 2017, 23:45:06 pm zlatkoa »

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Слично ќе пишев. Тие пречки се до одредена брзина.

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
Вчера се возиме кај демир капија после 2та тунела, возиме 90-100 км/х и не претицува мотор, дечко без кацига, со маичка на куси ракави, и бермуди... не ми се верува каде тргнал така

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Вчера се возиме кај демир капија после 2та тунела, возиме 90-100 км/х и не претицува мотор, дечко без кацига, со маичка на куси ракави, и бермуди... не ми се верува каде тргнал така

Отсутен pirat_07

• Легенда
Тоа е "Јудата" најверојатно ;D

Не тргнал никаде, досадно му е и така да се продува или евентуално до Миравци по роба е тркнал ;D
Му има на гробарот избегано од лопатата на 3-4 пати. Фацата му е издробена цела и ич не е мрднат. Да не ти ги бројам другарите негови кои се по цел свет. Тоа не е багра, не гангстери туку друштво - другари моторџии, легенди во Демир Капија... Може и да бил некој новопечен моторџија, комплекс е таму тоа.

Не дека погоре наведеното оправдува нешто ама мерак ми беше да ги спомнам :)

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7220
  • French diamond
Кај можам да ги пријавам овие што растовараат меласа од вагоните во шлепери со цистерни, за во Квасарата... значи се работи за перон на железничката станица, кој таа Квасарата (Битолски квасец) го користат за растоварање на меласа или што и да е од вагоните во цистерни, арно ама од шо се слепци и не пазат во работата, цела месала им е истечена по улицата кај што врвиме со колите и пешки, смрди ужасно, се лепи по колите и се лизга со моторче треба да пазиш оти ќе се отепаш. Не е прв пат ова ама сега ми дојдоја преку таквото, кај би можел да го пријавам ова нешто во наша помочана администрација, која знам дека нема ништо да превземи ?

Еве и сликовито

кај што се горе вагоните, до нив паркираат шлепери и префрлааат од едни во други, ама незнам од која причина им течи и долу на патот кај што пишува Индустриска прават се лом и неможиш да поминиш.

edit Грешна тема, нека премести админ во што ве изнервира денес
« Последно менување: 31 Август 2017, 23:09:34 pm n1kola »

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Пријави во милиција. Ако не за друго ќе ги репнат по законот за јавна чистота. Самл треба на лице место да ги затечат.
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен 386ka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 899
  • Am386 DX/DXL-40
Вечерва, возејќи покрај Собрание во правец накај Кисела Вода, пред мене во средна лента вози мерцедес, кој полека се престројува на десно. Како стига до раскрсницата, одеднаш застанува во место и почнува од средна лента да врти лево. За малку ќе го удрев, успеав да закочам на неколку метри од него.

На Партизанска, кај пешачкиот семафор кај Сити Мол имаше еден искршен мотор на земја, друг потрпен на жардињерите, а со Брза Помош собираа човек во моментот. Не знам што-како се има случено, ама ќе земам за право да претпоставам дека улавеењето по улиците си го зема својот данок. Се надевам дека е добар и дека ќе му дојде паметот.

Ова само дел од мал милион поситни и поголеми прекршоци вечерва. Скопје станува неподнослив град за возење навечер.

Отсутен pirat_07

• Легенда
Не е Скопје бе другар. Секаде е. Вчера си идам дома, до дома 300 прекршоци. Дома некој ми се паркирал во двор. Во двор бе... Стока.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Оставаш колата позади него, звони на врата не си дома , си отишол на викенд два три дена со другари а клучевите биле со тебе и така...

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Vo meguvreme se rastura za delovi....

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4021
@n1kola Пријавено кај одговорните во Квасара.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Ezekiel

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 400
Cogito ergo zoom