Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3419966 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
А што кола е тумбаното, Хјундаи Купе ?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
враќајки се од работа,прво кај мавровка видов чудна ситуација,пасат од новите со задниот дел укосен качен на тротоар,и траги од кочење,а пред него на 20м фиат пунто.Не видов дека се удрени,незнам што се десило.
Следно,на пешачкиот кај скопјанка,фиат темпра мислам удрена во рено лагуна,пишуваа записник.
Скоро секој ден гледам сообраќајки,мора да се работи интензивно на подобрување на состојбата,мислам дека е премногу ова што се случува.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Невидена некултура сме..

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3226
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
Mene pred nekoj den fiesta bela so linii crni mislam deka e st mi isece pat i sreka izreagirav jako inaku ke se slucese jaka glupost  inaku kolata e na sinot na servis jaja Jas samo mozam da mu posakam da mu se sluci istoto sto mi se sluci mene i da bide so najbluskite vo kola kako jas i da zakasni malku so reakcijata

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Пошто на сите у Скопје им се брза и сите имаат најбитна работа у свет, ќе умре некој ако не помине пред тебе.
Тешка сељачана го вози Скопје.

Абе немам свирнато со години во сообраќај, ама кога ќе видам како некој ќе падне на свирка.. ми иде со закон да ја забранам на технички.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Како да не се обесиш на свирка кога еден кретен со бело ново ауди на десна кривина за приклучок на булевар застанува за да збора на мобилен. Не свирка, шатган треба да се монтира.
Застануваат кај ќе му текни, без никаков сигнал.

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5662
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html

Отсутен mkm

• Редовен
  • Пораки: 1305
Најнова мода, листање FB на мобилен додека се чека зелено. Фатени на дело две теткици во два поединечни случаи, што не значи дека и ние мужите сме бољи.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
http://telegraf.mk/aktuelno/hronika/ns-newsarticle-tatkoto-vozel-kerkata-zagina-semejna-tragedija-na-avtopatot-kaj-veles-foto.nspx

Што би рекол ФилипВ, може да се кладам дека погинатата не била врзана со сигурносен појас.

Цитат
-  „Ситроенот“ одеднаш изгуби контрола, се преврти среде пат, од него излета еден патник кој седеше на задното седиште. Автомобилот се лизгаше на покривот десетина метри, по што удри во бетонскиот ѕид од мостот, но не се преврте во бездната – велат очевидци на немилиот настан.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
Што се има десено да изгуби контрала упм?Можда прозлиглал ако било подмрзнато,а може и се десило на колата нешто непредвидливо. Трагедија :(

Присутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
У ПМ, језиво. Јебеш живот после ваква работа.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Што се има десено да изгуби контрала упм?Можда прозлиглал ако било подмрзнато,а може и се десило на колата нешто непредвидливо. Трагедија :(

Летни гуми, осојница, неприлагодена брзина ...

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
До минатата година првичните коментари беа патот е крив, народ гинел и ќе гине ако се вози без памет.

Sent from my Huawei P9

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Куоре е во право, летни гуми, осојница, навечер 00:40 сигурно подмрзнато, малку треба да се деси глупост. Жално.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.