Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3419314 пати)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
yep... ima mesta koi sonce ne gi faka...se stvara kondenzat, zamrznuva i bujrum nesreka... :(

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Според тоа како е смачкана колата моја претпоставка дека под 100км вака не можеш да ја деформираш. А тој пат колку што знам лаже и е страшно небезбеден навечер, нема ниту сигнализација ниту мачкини окца ништо, дури ни белите ленти не се гледаат. Бутај.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max

Отсутен howitz

• Редовен
LOL, награда за дечкото со ладата! :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Недај боже мајмунот да влезе ПОЗАДИ ладата.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Каков душбег, типичен Ауди.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Во русија, обично тој што е во ладата е посилен маж, и не се плаши да си ја пресмета снагата со тој што е во ауди. Многу поразличен менталитет се од овде, каде што тој со ладата е технолошки вишок и се плаши да се кара со тој што е со скапата кола, за да не го наебе.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Незнам брат, мене многу повеќе би ми било страв од некој технолошки вишок од железара со ЈНА тенк тетоважа во сто кец него некој мочко во ауди роден 90ти.
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен howitz

• Редовен
Во русија, обично тој што е во ладата е посилен маж, и не се плаши да си ја пресмета снагата со тој што е во ауди. Многу поразличен менталитет се од овде, каде што тој со ладата е технолошки вишок и се плаши да се кара со тој што е со скапата кола, за да не го наебе.

Тука е стравот друг, овде судот и полицијата се на негова страна, односно веројатно или 100% има конекции во мвро-вмро.
Тука е стравот кај нашиот народ.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Да знам, но и тие се корумпирани исто ако не и повеќе. Но не мислат три пати. Не сум сретнал русин што се плаши. Оперирани се од страв.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Strumjan

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 95
    • Македонска Џумла заедница
...ауди, Русија, што може да тргне на лошо? :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20803
Свака част за типов.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.