Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3418191 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Светски мега цар е типов, за ова треба храброст а за тој во колата кастрација.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Толку делува неверојатно, сигурно ли не е фејк?

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Денес случка.
Возам од Ми-да према Хубо и тука на почетокот на мостот кај А Палас, комбе некое Пежо удира куче пред мене.... едно бело големо.
И јас одминувам. После саат време се враќам по истиот пат во контра смер и го гледам кучево што го удри, лежи на тротоар, ваљда мртво, а друго куче едно иста големина му се качило и клеца ли клеца човече.....

Не ми се веруваше, го гледам и не ми се верува, куче клеца мртво куче.
Бреееее си викам, ова кучево ко ја да сум го пораснал и воспитувал, да тибам случајност.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Твој калибар, начекало додека е уште топло.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Гу јебе док је вруќа!

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Муслиманите во некое земји ги сменија верските закони, сега кај нив е легално тоа, да си ја испратат жената за последен пат. Тие со тапија се ненормални, ама разочаран од кучево, од него не очекував.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Исто и ја.

Што би рекол George Carlin: "A rat will do lots of grose things in his life, but he will never fuck a dead rat. Animals would never fuck their dead"!

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5202
Дали знаете автошколиве на командите кај инструкторот на кочницата дали има прекинувач за стоп светло???
Имено денеска малце се чепнав со автошкола поради тоа што копукот од комисија на девојчето што полагаше му стисна пуна кочница го укопа у место а јас бев на помалце од метар зад нив и не успеав да докочам.... Јас не се сеќавам дека видов штоп да свети(знам дека од позади како и да е крив сум ама тоа е).
И дај кажете некое камерче за во кола пирстојно да не е да не е и цената вонземска, мора да се стаи за вакви ситуации.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Зошто да си ти крив ако тој е технички неисправен? Тоа возило не ни смеело да биде учесник во сообраќајот кога е технички неисправно.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Еве од мојата. Заднава не сум сигурен дали има опција за поголема резолуција да снима, на еден уред се снима иначе.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Муслиманите во некое земји ги сменија верските закони, сега кај нив е легално тоа, да си ја испратат жената за последен пат. Тие со тапија се ненормални, ама разочаран од кучево, од него не очекував.
kade be drugar vo koi zemji toa bilo ako kazues bar kazi :D ti sam poveruva li na toa sto go kazaa??...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Дали знаете автошколиве на командите кај инструкторот на кочницата дали има прекинувач за стоп светло???
Имено денеска малце се чепнав со автошкола поради тоа што копукот од комисија на девојчето што полагаше му стисна пуна кочница го укопа у место а јас бев на помалце од метар зад нив и не успеав да докочам.... Јас не се сеќавам дека видов штоп да свети(знам дека од позади како и да е крив сум ама тоа е).
И дај кажете некое камерче за во кола пирстојно да не е да не е и цената вонземска, мора да се стаи за вакви ситуации.
Свети штоп пошто паралелно се врзани педалите и таа кај возачот се стиска а копукот од комисија намерно стиска пуна без потреба за да ја падне.

Sent from my Huawei P9

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Морав на мјут да го глеам видеоно, срам ме фати :D
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841
а јас бев на помалце од метар зад нив и не успеав да докочам....

Другарче, никад  не се вози на еден метар позади било која кола... А поготово па позади авто школа. Не знам дали си приметил на некои авто школи има и лепенка 5 метри пишува.  Прво комисијата како твојот случај второ неискусен возач ќе закопа кочница безвезе. Крив си без разлика дали светнал штоп бидејќи да си оставел 4-5 метра ќе си закочел.