Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3177215 пати)

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 799
  • Т(д)ркач
Навечер треба да има СВЕТЛЕЧКА сигнализација не рефлектирачка.Каде е бетонската ограда?

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6674
Сега со реконструкцијата ставаат бетонски огради, пред тоа немаше бетонска ограда на овој мост.

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Т(д)ркач
Ок али овде мора јака ограда,се друго е муда во тетрапак.А ништо чудно и некој мигрант на точак да му попречил

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43929
  • Il Moderatore
Нема веќе мигранти по автопат.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Т(д)ркач
Пред три дена,четворица во тунелот со точаци имаше

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Од вчера денес нема, чекаат воз или со такси одат.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839

Момент кога 90% од клубските колеги би завршиле на инфузија  ;D  :P После дома антидепресиви  ;D

Отсутен Blackadder

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 88
Е вака мене пред некој месец кај Тополчани...Чудо како немав поголема штета, паѓаше град со 3-4 cm дијаметар. Под тој надвозникот кај Тополчани се паркираа десетина коли, сите почнаа ќебиња да вадат...хаос. Среќа што поминав со две мали вдлабнатини на хаубата, и две три ептен ситни на кровот. Според звуците што ги правеше градот, си реков во главата тоа е, друга кола ќе треба да се купува, оваа толку од неа :D
Кај го видов видеово....трауми :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Т(д)ркач
“Ќе ти ја фрлам возачката у Вардар“  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6924
  • French diamond
Ништо лично ама многу ме нервират вакви шанкурски понашања, ај свириш шо свириш пола сат ама уште и му се понашаш очигледно на постар чоек, кој шо ти призна фино лепо дека згреши, без ич да се инаети.

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6674
Отвори го видеото на јутуб и види кој го има прикачено. :D

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Да му работеше турбината ќе го преебеше стариот ;D