Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3869585 пати)

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
мислам дека ако идел над 100 и шахтата била проблем за излетувањето,ќе се лупнел подалеку него сега што е лупнат

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
10000% е шахтата крива, да да да, нема друга причина.

Го цитирам за да не го пишувам истото. Срам да и’ е на шахтата! No шахта, that's a bad шахта!
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Е така кога е мочко и претица од десна страна.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Кога неможеш да и го скршиш средниот прст....
Ќе скршиш нешто друго.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер

Отсутен seat ibiza

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 184

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 15308
Не сум се смеел на клип вака долго време  ;D ;D ;D

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 15308
на сред кривина, (кон железничка) во левата лента, ама од десна страна на лентата, па се до средина на истата има големка шахта... ако се обидел да ја избегне и возел бајаги побрзо, нема шанси а да не ти се случи губење на контакт со асвалтот.., на истата кривина пред скоро 2 децении, јас и старосватот, со фијат 132, завршивме во автобуската станица од спротивната страна на булеварот... значи преку 3-те ленти, преку травњакот, ја пробивме оградата заштитна проаѓајки на 2 прста од бандерата, па пак преку трите ленти од спротивна страна, на тротоарот се лачи и застана точно во тендата (или како да го крстам тоа) на втобуската станица. колку и да беше удрена колата, можевме да продолжиме, собирајки си ги маската, браникот и 2 од 4-те фарови во гепек и да бидеме среќни шт не се влепивме во бандерата... иначе тешко дека сега ке пишував тука...

Живеев од спротива (во белата зграда), најгоре, 2 години. Секоја вечер (буквално) некој се извртуваше на таа кривина. Некој врвеше полесно (ќе успееше да исконтролира) некој потешко (ќе се лупнеа во оние П стубчињата што беа пред да ги стават овие новите.

Најлошо на таа кривина (дали од Железничка накај Аеродром или обратно) е кога ќе заврне тенок слој снег. Еднаш чиста среќа (а не возам брзо таму оти знам колку е заебано) со Алфата бев и секогаш ми е уклучен системот за пролизгување. Влегувам во кривина и ооооп...предницата :D (ми пролизга на пешачкиот) и се уклучи системот успеав да исконтролирам (а возев не повеќе од 50). Зборувам на тазе снег.

А со Даевуто...шанкуре од Битола, 2005 година, се пуштив од Железничка накај Аеродром. И гази гази гази...и доаѓам на истата кривина, појма немав дека е таква гадна...сигурно влегов со 90-100...ко рече ми пролизгува колата...дрифтав на кривина. Арно беше суво. Ја исконтролирав (беше 2 сабајле некаде) и застанав кај што беше Беко гирото, малце пред постојката кај што го влезе S16 :D

Ставив четири жмигавци. Излегов од кола. Нозете ми се пресекоа упм.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
те видов во Вторникот, го дрифташе Даевуто и по Битола  :D

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7241
                                           (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Незнам како не му текна да излезе пак со предницата ...

Али ако имаше текнувало, сигурно немаше ни клипот да постои ;D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Екплозија на гас во Германија.

Интересен момент на последната слика - штоповите се истопиле, а гумите останале читави.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
Па го има фатено огнот само горе кај гепекот и го изгасиле побрзо најверјатно.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
Ова ќе биде една недела откако ќе го гасифицираат Скопје. ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Па го има фатено огнот само горе кај гепекот и го изгасиле побрзо најверјатно.

Го нема фатено оган, туку стопени се од инфра-црвена радијација која доаѓала одозгора и така не ги фатила гумите.
Ако имало пламен, немало да се стопат туку ќе изгореле. Пластиката е базирана на нафта и други јаглени хидрати и гори. До истиот заклучок се добива и поради бојата. И бојата и лакот горат.