Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3414323 пати)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Голфов денес 2 пати се качи до средно со отворен кров и седнати 2 сељандури на наслоните задни. Ечеше сељачка музика од него и возеше со 30 на саат.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 799
  • Т(д)ркач
Денеска во Прилеп две сообраќајки со мотори.Во првата мотор изгледа прелетувал на црвено и едно камионче го собрало,а другата се случи вечерва се качува баткава на мотор почнува прва втора трета и бум слушаме нешто одиме да видиме,се забил во такси.Рачката од туражата му беше во врата закопана.А моторџијава само два заба имаше скршено  :)

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7217
  • French diamond
Секако спомна, ако те удри мотор/веспа и тој е крив исто важи европскиот како со кола ?

Пошто ти ако удриш некој со веспа, мислам дека не важи европскиот за веспите ако ти си крив... или грешка сум ?

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 799
  • Т(д)ркач
Е за ова ги потслушнав џандарите се потргнаа настрана и еднио му вика на другио
-Абе можи ова со европски,другиов му вика појма немам дај кај овај(не думам како го рекоја) да се јавиме тој ги знај овие работи :)
Еххх бе џандар не ги знај основните правила,а бркоња излегува денеска и кажува дека ја имаме најспремната полиција во регионов

Отсутен MendeH

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 251
Tesko na drugite ako nasite se najspremni, zamisli tie kakvi maki si imat

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30069
    • CARclub.mk
Голфов денес 2 пати се качи до средно со отворен кров и седнати 2 сељандури на наслоните задни. Ечеше сељачка музика од него и возеше со 30 на саат.

Јас го видов во Центар на Рекорд како му блокираше пат на автобус затоа што двајцата „фраери“ во него чекаа некого да дојде. За малце ќе успеев да ги сликнам.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
И мене ми блокираше пат, идиотот на симнување од водно возеше во средина на патот.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
бел колт мавнат,без фарови маска и браник пред зоолошка

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Шо мајка бара фордон ондеќи?

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
среќа им текнало да ги тргнат другиве коли

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Дени, кај мене од зграда си сликал?

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
И јас поминав 2 минути пред да се деси ова кај ЗОО. Слушнав едно добро трес пред да се деси, па малце гужва и после тоа поминав од таму. Убав е здрвено Мицу-то али ништо страшно по луЏето.
Кај мостот Гоце Делчев имаше удрене еден постар човек НА ПЕШАЧКИ! Пежо 406 мислам беше. Му пружаа прва помоѓ пред да дојде првата помош. Ке му помине, ништо страшно