Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3078943 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20114
Чилин. Кај што идеме на пиво.

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6841
  • French diamond
Во сообраќајната несреќа учествуваа патничко моторно возило марка „Фиат-тофас“ со скопски регистерски таблици и патничко моторно возило „Фолксваген-Голф“ со битолски регистерски таблици, јави МИА.

Фиатот се движел без никакви светла... на тој пат нема осветлување. Голфот влегол да претцва, а овај бил спроти него без никаква светлосна сигнализација и затоа е таков исходот.. директен удар без кочење без ништо со преку 100 км/х.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Во сообраќајната несреќа учествуваа патничко моторно возило марка „Фиат-тофас“ со скопски регистерски таблици и патничко моторно возило „Фолксваген-Голф“ со битолски регистерски таблици, јави МИА.

Фиатот се движел без никакви светла... на тој пат нема осветлување. Голфот влегол да претцва, а овај бил спроти него без никаква светлосна сигнализација и затоа е таков исходот.. директен удар без кочење без ништо со преку 100 км/х.
Вчера кажа ти сам дека твојот пријател бил прошишан на 1-2 км пред сударот со 200 на саат од страна на голфот.... Сигурно е дека тофашот возел 10 километри без светла и случајно налетал на голфот, да бе дааааааааааааааааааааааааааааааааа сигурно......мижи асан да ти баам е работава
п.с ова форава со светлата ми е иста како пред месец два кога загина милошевски (тоа пежото возело над 150 на 50 ограничено ама битно светла немал стариот со џипот)

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6841
  • French diamond
Вчера кажав дека голфот го поминал со поголема брзина другар ми, за по 1 км да го најди удрен... а ова од очевидци е дека голфот си претицвал(според мене прописно пошто не е полна линија), а фиатот од другата страна бил неосветлен и се удрија директно.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Ako od skopje vozel tofasot bez sFetla so 11 km/h , kolku vreme mu trebalo da stigne tamu? :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен aleksandar_bt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 340
Возилото беше со скопски таблици ама луѓето беа од Битола оделе Прилеп.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
Кога сме веќе кај најретардираните паркирања...

Возеше, возеше, застана и си излезе од кола, не можев да си верувам на очите.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Ова кај гимназијата кафаната ??? Ако е таа, тогаш тука ептен добро печат прасе, за нова година од тука зимав прасечко, али темница беше неможам да приметам дали е таму
No turbo, no fun :)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7274
Таа е, Супер Фурња се вика, и баш е супер фурња во поглед на квалитет на сработеното.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7385
Вчера на раскрсницата кај Вили карпош 2 (Партизнаска- 8ми Септ.) прегазен велосипедист. Мислам дека таа раскрсница е убедливо со најцрн биланс во последно време...

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Се знае зошто се случило тоа, во 99% случаи е истото.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Сабајле лежеше велосипедист во тревата пред Џамбо. Покриен беше, или го удриле или му се слошило..

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Претекнување од десна страна, по лента за застанување.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Сабајле лежеше велосипедист во тревата пред Џамбо. Покриен беше, или го удриле или му се слошило..
му се слошило... сведок бил мој пријател

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43709
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100