Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3079235 пати)

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
епа ја немаш гледано целата снимка од таа ситуација, не е за јајца него искочи од кола една 2 метра со минич и со штикла од 15 сантима :)

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5290
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Ја би ги намалил казните (напр. казна 600 денари, ако платиш у рок од 10 дена - 300 денари) и би удрил масовно на цело село казнување. Би ангажирал и неполицајци во голема акција, ако полицијата технички не може да постигне да ги казни ама баш сите што возат неврзани.

Па и не е работата казните да бидат поприступачни, во тој случај ја губат едукативната поента. Тогаш зошто, ајде 50 или 100 денари да ги направиме и сите да можат си ги приуштат.

Не е проблемот висината на износот од казните. Проблемот е што полицијата не си ја работи работата и не ги спроведува законите. Освен можеби 2-3 дена во месецот кога треба да ја исполнат квотата. Тогаш и ќе ти измислат нешто од што се многу „ажурни„.
Тоа масовно казнување треба да е секојдневно, а не колку за пар денови пред прес конференциите на мис Бркајлија.

Отсутен achtung

• Сениор
Со 300 евра би имало многу поголем ефект.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8124
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Овдека ни појас ни 100 аирбегови не те спасуваат, само греота што некој копиљ успеал да уништи три фамилиии тотално ( во тешката сообраќајна несреќа што синоќа се случила на магистралниот пат Битола – Прилеп загинале татко, ќерка и зет кои се наоѓале во патничкото моторно возило со скопски регистерски таблички „фиат тофас").
(фотографии од колите) http://www.press24.mk/node/86531
Копиљот имал рикардо седлишта и ваљда Саша Матич е викал в'колана...
Бил у филм само без хепи ендинг.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
Ламбово касаТ:

Им тргна денес на ламборџинијава:

Not a valid youtube URL

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Степа ли го бато? - Истече му антифриз.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20114
На овие со џиповиве никако да им пораснат куровите.  >:( >:( >:(

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер

Отсутен krell

• Редовен
  • Пораки: 1809
Единствено посељаци  од овие со Ауди, се овие со џиповиве (па бар да беа и џипови, ни тоа не се :) )

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7274
Кога сме веќе кај најретардираните паркирања...

Возеше, возеше, застана и си излезе од кола, не можев да си верувам на очите.

Отсутен achtung

• Сениор
у таа кафаната таму сум бил и многу добро сум си поминал :)

Отсутен krell

• Редовен
  • Пораки: 1809
Сељачишта.

И тоа се паркирал  пред кафана што не готви на плин. Осет да се немало...

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
Крел ова погоре да не е твоето џипче оти прв се јави? ;D

Туку Дарт, кај круг е сликано или грешка сум?