Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3423652 пати)

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
Зошто си заминават луѓето од Битола.
Не е само железото така останато.

Абе не е само до железото, ВизАир никако да пушти летови од Битола за накај Европските градови.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Викаш глупи се, незнат како да се вратат од кај шо се заминати?

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
Не, него суптилно дупчи што Битола нема аеродром.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
Не бе!?
 ???

Иначе сликано од пред 10 мин....

;D

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6814
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Јака ограда, во Југославија се правело или шо.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
Не бе.
Нека земи Паљото нека ја испрај.
Јак е тој.
Башка тамам ќе му дојди за во наредната кампања за Градоначалник.

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4022
Може да заклучиме дека и во Југослвија се било исто како и денес зошто и тогашни власти имале минимум 25 години да ја исправат :D

Оградата веќе нема смисла да се исправувава, туку треба овие од Поинаку да постават една плакета во чест на неажурниот општински работник и да служи ова како туристичка атракција :D

п.с Барем водата во реката изгледа чисто за разлика од Вардар :D

Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
prasajte postarite koj go voa vaka iskrivi, i o-vekovecetego so edna tabela... :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
железото се кова додека е жешко, ова се оладило набрзина

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Не е со коли и на улица, ама среќа левел миЉон.

Присутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6004
Може да заклучиме дека и во Југослвија се било исто како и денес зошто и тогашни власти имале минимум 25 години да ја исправат :D

Оградата веќе нема смисла да се исправувава, туку треба овие од Поинаку да постават една плакета во чест на неажурниот општински работник и да служи ова како туристичка атракција :D

Кај нас се гледа само шо може да се ограби за народот да не може глава да подигне,пред 20 години некој држави беа дно за нас (пример Бугарија,Маџарска...)оди види ги сеа,ние сме дно за нив,ступаме во место цело време,влада доле!

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8

i vo EU ko ke bidneme ke e isto, pri bidejki mie sme nogu pametni ama tije sto gi birame nije ic ne se... :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1831
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Се возевме вчера со другар со негова А3ка, требаше да фотографираме низ град и на враќање кон дома, на најдесна лента под Стоковна куќа мост, удривме со задното тркало во нешто квалитетно. Тој рече дека е парче дрво и дека нема гајле, но потоа забележа дека бега настрана возилцето. Застанавме кај катната гаража веднаш после надвозникот.

Не знаел да менува гума, среќа имаше здрава space saver во гепек, па направивме еден пит-стоп, му ја сменив и продолживме.

Резултатот од вадењето во Олимпико денес:

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
Јас вчера возев од Стоковна куќа мост накај Мавровка и на раскрсницата завртив за десно кон Веро Џамбо. Како поштено влегов во една дупка, мислам дека се распадна колава. Тука скоро секој ден поминувам и никогаш не сум ја погодил. Или е нова дупката или дека влегувам со поголема брзина (ги тестирам гумите  :D ) па сум ја избегнувал. Вчера ај реков побавно да возам и ете ти беља.
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!