Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3423387 пати)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
Јас вчера возев од Стоковна куќа мост накај Мавровка и на раскрсницата завртив за десно кон Веро Џамбо. Како поштено влегов во една дупка, мислам дека се распадна колава. Тука скоро секој ден поминувам и никогаш не сум ја погодил. Или е нова дупката или дека влегувам со поголема брзина (ги тестирам гумите  :D ) па сум ја избегнувал. Вчера ај реков побавно да возам и ете ти беља.
Огромна е таа од лева страна, за она треба кривично да одговараат што не ја поправаат.

Присутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4022
Се чека да се прошири за да може здраво да се закрпи :D
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
https://kurir.mk/svet/vesti-svet/video-mlad-pejach-ja-snimil-svojata-smrt-sred-prenos-vo-zivo-na-fb-na-nego-naletal-voz/

Една од причините зошто не слушам и не сакам музика во кола. До лани немав радио, расипано беше и не го менував. Го сменив, ама ретко го оклучувам

Едит: видеата во линкот не се баш за сите, подобро да не ги пуштате

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Панаѓур, последното видео.

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1831
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Goddamn. Само првото го пуштив, доволно ми е.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312

Goddamn. Само првото го пуштив, доволно ми е.
Де бре, па немаше ништо атрактивно ;D

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Де бре, па немаше ништо атрактивно ;D

Ајде ме убеди и другите да ги изгледам  ;D

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Повознемирувачки е редоследот на терапијата од @Tischläufer , него видеава :D

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Nevermind, се корегирам. @Mikius Што е со последното видео, стварно на панаѓур личи.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100
https://kurir.mk/svet/vesti-svet/video-mlad-pejach-ja-snimil-svojata-smrt-sred-prenos-vo-zivo-na-fb-na-nego-naletal-voz/

Една од причините зошто не слушам и не сакам музика во кола. До лани немав радио, расипано беше и не го менував. Го сменив, ама ретко го оклучувам

Слушањето музика не придонесе да им се случи ова. Туку тоа што целото внимание им беше во телефонот, па не успеаја на време да време да ги видат ни пругите, ни возот.

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Слушањето музика не придонесе да им се случи ова.

Дап, ми го зеде зборот. Не сакам да цепидлачам ама слабо рампи спуштени и слична сигнализација а?

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653

Слушањето музика не придонесе да им се случи ова. Туку тоа што целото внимание им беше во телефонот, па не успеаја на време да време да ги видат ни пругите, ни возот.
Ни да го слушнат возот. Не успејаа ни да го слушнат
Ако нема доволно сигнализација, освен очите 4 и ушите треба да ти се 4 отворени

Присутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7226
  • French diamond
Која кретенска навика имаат луѓето да снимаат вака додека го извлекуваат некој од сообрајќајка...ако можиж да поможиш поможи, ако не оди си.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100

Ни да го слушнат возот. Не успејаа ни да го слушнат
Ако нема доволно сигнализација, освен очите 4 и ушите треба да ти се 4 отворени

Знаеш дека и луѓе со значајно оштетен слух имаат возачка дозвола така?

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6814
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Глупи луѓе секогаш ќе гинат.

Пруга кога поминувам, четири пати се вртам и рампи кога има.