Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3425533 пати)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7231
Него друго не ми е јасно, на толку точаци секој ден на Водно, никој да не превземе нешто да се затворат дупкине по патот, да се зголеми безбедност.... страшно.
Дали се толку устоличени нашиве што носат било какви одлуки у држава да не им чуе да подобрат нешто....

Па направи го патот од Средно до Пантелемон само за велосипади и пешаци преку викенд, сега е барем лесно ги нема кафаните на Тинекс да мора да вртат промет... па направи од 16:00 до 21:00 преку работен ден забрана за сообраќај на истиот пат... па народ да шета слободно, да се релаксира... Али не најлесно е дојди у 8:30 јади бурек на работа, типкај по телефонот, сними 2-3 видеа за ТикТок, пиј кафе и куцни се у 16:30... Некој со желба нешто да смени?

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
опасно е симнувањето од средно према клинички со дупките
по живот опасно

задни 2 пати обратно го идам, од таму се пентарам па се симињам од кај пантеле

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4022
Ова e во центарот на Битола на помалку од 100м од oпштината, сликано негде крај на 60ти почеток на 70ти. Гледате како оградата на мостот е извиткана на крајот? Е така е до ден денешен, 50 години никој не ја поправил, а вие тука ми зборате решетка да сменеле под агол од 45 степени да била ЛОЛ

Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7231
Ова e во центарот на Битола на помалку од 100м од oпштината, сликано негде крај на 60ти почеток на 70ти. Гледате како оградата на мостот е извиткана на крајот? Е така е до ден денешен, 50 години никој не ја поправил, а вие тука ми зборате решетка да сменеле под агол од 45 степени да била ЛОЛ

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Стварно бе:

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Ја мислев дизајн е тоа.

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1831
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
... Некој со желба нешто да смени?

Ја би државата, фала.  ;D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore

Или ги скокам ако има гужва од коли, или ги заобиколувам со тоа што влегувам во лента на коли ако нема гужва. Многу несреќен избор на шара за одводна решетка.

Само треба да се изротира за 90 степени..

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме
Ова со оградата на мосто не е туку тики така ѓурултија, туку си има значење, да не должам многу, ама слично е како мечот Екскалибур.
Ова е од ехеееее вака, пошто треба да се изнајди јунак, такозвани КАБАДАЈА што ќе го исправи ова желевцево, чунки ќе го дотера право да е, а не вуспич. Значи тој што ќе го дотера ќе биди прогласен за кабадаја над кабадаите и секоја вечер ко ќе врви по корзо сите ќе му викаат:
"Аферим, ашколсун, еве ти прам темане"...
Јас пред годиње го заушив, го прерипнував Драгоро и на прерипнување ми зафате маичето од 100 евра, си го цепнав... се изнервирав и зедов да го правам и го штелнав како што треба, ама пошто сум ногу скромен и неќам да се шанкурам по градо, го бапнав со тупајнца и го досвиткав...

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
"Аферим, ашколсун, еве ти прам темане"...

Не мислев дека ќе ја прочитам референцава, алал да ти е. Треба да го изгледам уште еднаш филмот и да го рецитирам линија по линија  ;D

Што е поточно тоа од мостот? Знам дека многу идеалистички ќе звучи, ама не се средува „проблемот“ во едно попладне?

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579

Што е знакот до оградата?

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2810

"Кој ќе го испрај железоно, цел живот прав ќе му биди"

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD

„Забрането подморници во Драгор“ ?

Едит: Ми изгледа нешто како забрана за запрежни возила или пајтони, ако станува збор за 70тите, ама не се гледа убаво

@Skywalker помош за знакот  ;D

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4022
Ми личи како забрана за запрежни возила :D
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
евентуално забрана за китови

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Зошто си заминават луѓето од Битола.
Не е само железото така останато.