Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3413817 пати)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16755
  • Keep it 100
Мотор во крпеница за сечење дрва. Резултат еден мртов и двајца повредени.

https://vecer.mk/node/528096?fbclid=IwAR28qr4ljBOPLcclsMlWapNgGJy-g_z3FK1l0cOQlswfuMSOoyOGLfYJbZM

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
Среќа на швајцарски таблички бил моторот. Баш би сакал да дознаам дали бил регистриран.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5930
Никој ништо нема да одговара ако го држат некој,  тој шо е крив ќе си полежи година демир хисар дека е неспособен и толку.. Пример личен имав со резултат 2 смртни случаи од кои еден другар.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Јагуарче, тик ток...

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8944
  • Пичлеме

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
Фејслифт :)
Носот чешма

Sent from my iPhone XS using Tapatalk
No turbo, no fun :)

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Греота бетончето како го смачкал. Којзнае кога ќе го направат да заличи жардињерчето.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8944
  • Пичлеме
Ај се кладиме дека жена е! :)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
Да не зборам без врска, ама сум приметил дека ретко во која кола над 40.000 еур се користи хендсфри за муабетење, строго телефонот е на уво, а ако е возач од посилниот пол тогаш седиштето е спуштено и руката нормално потпрена на држачот у средина.

Не знам не знаат ли да го наместат, не знаат како се користи bluetooth или па само доверливи муабети тераат па страв им е некој да не ги чуе ?

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Да не зборам без врска, ама сум приметил дека ретко во која кола над 40.000 еур се користи хендсфри за муабетење, строго телефонот е на уво, а ако е возач од посилниот пол тогаш седиштето е спуштено и руката нормално потпрена на држачот у средина.

Не знам не знаат ли да го наместат, не знаат како се користи bluetooth или па само доверливи муабети тераат па страв им е некој да не ги чуе ?
Како иначе ќе знаеме дека го има најголемиот ипхон?

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Како ќе ме собереше сега еден по Борис Трајковски.
Ненормалниот возеше со убава брзина по десната лента на неасфалтираниот дел со намера за право, а јас на левата со жмигавец за десно кон Мечкаров.
До скоро беше прекопано до самата раскрсница и обезбедено со знаци, денес ги тргнале знаците и као пополниле прекопаното, но кој нормален ќе крши кола по неасфалтираното, уште и со намера за право?

Среќа имам навика често да фрлам поглед на ретровизори да видам што се случува позади мене и го прекинав вртењето во десно.
Тој па почна да кочи по шљунакот и лизгаше речиси до семафорот.

Кога поубаво ќе размислам, како да сакаше намерно да испровоцира судар со неговата старудија.
Во дадените околности јас ќе бев апсолутно виновен.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
Кога поубаво ќе размислам, како да сакаше намерно да испровоцира судар со неговата старудија.
Во дадените околности јас ќе бев апсолутно виновен.
Да бе па праат такви заебанции. Има еден тип со стар мерцедес Д230 од класичните такси мерцедеци, ДЦ му беше нешто регистрацијата, се движи низ градов, предизвикува сообраќајќи и има некој инсајдер по осигурителниве и вадат пари така, баш имаше вест и на Тиме.мк. Меѓутоа има многу такви измамници по улициве.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30067
    • CARclub.mk

Со кого го правевме муабетов за возење на аутобан? @vandex мислам?