Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3415438 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Mu se otvori ogromen prazen prostor,po rz od nego nemase vo momentot,taka da dobra reakcija vo dadenata situacija.Bitno e da ne se napravi glupost.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Мерцедесот одлично изреагира, многу убава прегледност имаше и се виде после шлеперите колкав простор за маневар имаше. Одлично и безбедно изиграно а не како волот со голфот што во последен момент му текна да кочи.

Присутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7217
  • French diamond
Или волот со шкодата кој незнај што е ретровизор и за што служи. Еден сат се преместуваше од десната во левата лента.

Отсутен vandex

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 480

Со кого го правевме муабетов за возење на аутобан? @vandex мислам?
@zeroSignal и сеа па да возе 240 на саат меѓу толку коли/гужва на пат.
Нешто прилагодување брзина а-у не важи на аутобанот?  :-[

Абе што е проблемот да возе 120-130... не бе има гете-и голф и сака да стане инфлуенсер.  :-[

Отсутен Angel Skopje

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 272

Со кого го правевме муабетов за возење на аутобан? @vandex мислам?
@zeroSignal и сеа па да возе 240 на саат меѓу толку коли/гужва на пат.
Нешто прилагодување брзина а-у не важи на аутобанот?  :-[

Абе што е проблемот да возе 120-130... не бе има гете-и голф и сака да стане инфлуенсер.  :-[

препорачана брзина е 130км/ч

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34293
  • Таков е животот... јебига
Епа летај со 200+ на аутобан ебате будалата, така ти треба.

Туку, језива ситуација:

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30070
    • CARclub.mk
Задрема на волан? Стварно језиво.

Отсутен vandex

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 480
Може му се слошило.  :-[
Мене еден вчера ми влета од спротивна лента со бенве да се к*рчи со шлајфки/пајкански... тоа беше од бес од простотилук, не од задремување или слошување.  >:(

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1998
https://kanal5.com.mk/straotna-soobrakjajka-vo-skopje-dvajca-zaginati-megju-koi-i-desetgodishno-momche/a443060

Страшна глетка пред 4 години загина велосипедист на истиов пат поради пијан возач. Очевитци ми ја опишаа и крајно потресителна слика. Жално за невините загинати лица
« Последно менување: 11 Октомври 2020, 19:41:52 pm kire95 »

Присутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3134
https://kanal5.com.mk/straotna-soobrakjajka-vo-skopje-dvajca-zaginati-megju-koi-i-desetgodishno-momche/a443060

Страшна глетка пред 4 години загина велосипедист на истиов пат поради пијан возач. Очевитци ми ја опишаа и крајно потресителна слика. Жално за невините загинати лица

Треба да се стават смарт лежечки полицајци, ама со двоја висина од сегашната па кој е мангуп нека остане без подвозје.

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
Da, ama mislam deka se vodi kako regionalen/alternativen pat na avtopat, koj da znae...

Inaku celo leto skoro go pominav so tocak po toj pat , ama ke menjam ruta poradi vakvi slucki
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Присутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
Пијан старец утепал двајца...

Ова најодвратно до сега во последните 20 години.
Да ти се плукнам во идиотот.
Што и да се случило - за ова нема никаков изговор...
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223

Присутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7217
  • French diamond
Возачка на 70 години... и уште пијан.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
Da, ama mislam deka se vodi kako regionalen/alternativen pat na avtopat, koj da znae...

Inaku celo leto skoro go pominav so tocak po toj pat , ama ke menjam ruta poradi vakvi slucki

На главната улица во Сарај има легнати полицајци на секои 100м.  :) Само по неа поминуваат автобуси, брза помош пожарна и слично.  И таму мислам дека НЕ смее, ама има. И добро е што ги има.
« Последно менување: 11 Октомври 2020, 23:14:35 pm Спенсер »