Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3875604 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Вчера идам од кај свети наум накај охрид, татко ми возеше, и една к*рва с постави со тоа џипетината на лева и не пушта да поминеме, ама ние со војна кола и се брзавме, и свириме даваме лев жмигавец, не бе не се трга, стариот дека е малце луд кога се работи за возење и сезалепи од позади за пичкино влакно, после некое време се тргна женава и како ја поминуваме со кур преку прозор на фаца ни го стави и ни го исече патот за малце во банкина да не акне. Поминавме и се гледавме така зачудено што да прајме, кога после 10 секунди оп на пут една кола на десна лента 4 жмигавци за да попречи пут затоа што вадат на улица некоја удрена кола на пат па да не им влезе некој. Се постави стариот на друга лента затвори шат и и искочи. Арно ама имаше еден пеер д нејзе кој ја сили и кој се фати за квака да искочи и да се пресмета физички со стариот, тогаш бато мики искочи со едно шипче од ауто и они се заклучија во кола и како стварно незнам господ од небо им даде памет, вика извини згрешив деца имам. Мавнав неколку шута по кола и го тргнав стариот да си одиме. Луќево се чудо, те тераат на лудило понекогаш.

abe vo pravo si ama postapkava so si ja naprail cisto za tebe ne ti treba. Edno se nerviras se pizdis, drugo neznaes toj pederot do nea dali tebe ke ti izleze so oruzje pa sipkata tvoja nema da ima veke znacenje, taka da za tvoe dobro ebi im majkata i bez nervoza...

Друже шипче извади ради да се врати во кола, не сакав да се пресметувам многу многу, стариот беше поизнервиран, ипак он вози и е одговорен за секој во колата, како што реков војно возило беше не бевме во недостаток и на огнено оружје. А педер што и дава на жената така да вози за кур не го бива, ќего изваев и гзето ќе му го исперашев.

Абе ќе не изгинеше курвата, намерно се заебава ебати, кола не е играчка, милијони гинат од такви заебанции, не е само ради прединството, од не почитување на такви банални правила се гине. После ова може утре тебе нема да ти направи така.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
abe ne vikam deka ne si vo pravo, samo kazuvam kakov se moze ishod da ima takva situacija ako se najdes na pogresno mesto vo pogresno vreme, inace taa zaslusuva ne da ja tepas, daja zakacis na kola i da ja vleces pozadi

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Чљијњќ, ја на твое место не би се мислел ни 24 милисекунди. Вадам зоља и ја гаѓам таа к*рвата у чело, па да видам дали друг пут она вас нема да ви дава предимство на претицање...санва, манва....ган...
А да ја напрчиш на хауба или тука покрај патот не ќе е поарно?

Отсутен Chlink

• Легенда
abe ne vikam deka ne si vo pravo, samo kazuvam kakov se moze ishod da ima takva situacija ako se najdes na pogresno mesto vo pogresno vreme, inace taa zaslusuva ne da ja tepas, daja zakacis na kola i da ja vleces pozadi

Абе после и криво ми падна, викам што курац се замарам толку стресови ебате, али тоа ти е, се собрало. Во скопје не реагирам така пшто ипак брзините не се за да загинеш ама на отворен пат кај што се иде побрзо многу се нервирам на такви грешки, поготово некој намерно кога прави.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521

Абе после и криво ми падна, викам што курац се замарам толку стресови ебате, али тоа ти е, се собрало. Во скопје не реагирам така пшто ипак брзините не се за да загинеш ама на отворен пат кај што се иде побрзо многу се нервирам на такви грешки, поготово некој намерно кога прави.

ima bratce sekakvi idioti ama so da praime stalno treba i za tebe i za drugiot da gledas, posto taa kravata ocigledno ne gledala ni za nejze ni za decata nego samo da si igra majtap so nekoj

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

ima bratce sekakvi idioti ama so da praime stalno treba i za tebe i za drugiot da gledas, posto taa kravata ocigledno ne gledala ni za nejze ni za decata nego samo da si igra majtap so nekoj

Редоследно оди вака...него го фаќаш за врат, го вадиш од кола, ако ти извади пиштол, ти му вадиш поголем и неговиот му го начукуеш у газ, го шамараш две три пати и го оставаш да кисне у ендек со пичолот у газот, курвата ја фаќаш, ја напупуеш на хауба, смкнуеш гаќи и ебеш....така е значи редоследно! Или обратно беше ....? ;D

Отсутен Chlink

• Легенда

Редоследно оди вака...него го фаќаш за врат, го вадиш од кола, ако ти извади пиштол, ти му вадиш поголем и неговиот му го начукуеш у газ, го шамараш две три пати и го оставаш да кисне у ендек со пичолот у газот, курвата ја фаќаш, ја напупуеш на хауба, смкнуеш гаќи и ебеш....така е значи редоследно! Или обратно беше ....? ;D

У моментот на прва нервоза такви мисли ти поминуваат низ глава, ама после полека полека се помирно и помирно размислуваш. Али креативен муабет, сценарио лудница.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
Греота е да се направи ова на една ваква убава седмица :(
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Ништо не и е... пали вози

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
ХХАххахаха пали воза хахахаха
Нели гледаш дека напред е ела искршена ??? :D
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
ХХАххахаха пали воза хахахаха
Нели гледаш дека напред е ела искршена ??? :D

Пали вози е, не е бентли па да нема делови ...

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Ја мислев само пали.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
уште и Браво му викаат ...

Вчера видов една ефтина сообраќајка, чекам на ред на патарина кај Велес, пред мене шЧлепер, му се убацува Ауди А4, 2003-та некаде, 3-4 млади дечки, се вклучуваат од земјениот пат од Младост, и едино нешто што видов беше скокнувањето на камионот ...
Кога го зајдов, имав што да видам ...

Момците со Аудито пробале да му се вклучат на камионот, т.е да го исечат, а шоферот ради високата кабина не ги видел ...
Го смачкаа Аудито, сол ... Среќа не ги смачка и нив... Зашто така направија, стварно не ми е јасно ... не да ми беше криво за Аудито ...

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
istoto go vidov i jas, bese vlezen vo vrata i ja bese dupnal gumata, izgleda ne gi videl i sakale da u se ubacat... jbg