Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Falangasaurus на 21 Април 2013, 20:38:23 pmШто има проблем во тоа? Јас сметам дека 110 е највисоката безбедна брзина за нашите патишта.и јас исто.сигурно не возам 110 за да заштедам некое литро гориво. Заштедата му доаѓа само како бонус.а сега прашање до Smichka : што е тоа што треба да се издржува при возење 110?? Тие десетина минути повеќе до дестинацијата? Неудобни се седиштата па гледаш што побрзо да излезеш од кола? Некој ќе те тепа по табани ако не кренеш над 110? Што?
Што има проблем во тоа? Јас сметам дека 110 е највисоката безбедна брзина за нашите патишта.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Инаку Скопје-Струмица преку Штип извадив 3,9л потрошувачка по борд.Назад Струмица-Скопје преку Демиркапија извадив 4,8л со тоа што плус бев претоварен.
Цитат: Falangasaurus на 21 Април 2013, 20:38:23 pmШто има проблем во тоа? Јас сметам дека 110 е највисоката безбедна брзина за нашите патишта.На 110 заспивам. Мора некоја друга брзина да се вози...
Цитат: Falangasaurus на 21 Април 2013, 20:46:58 pmИнаку Скопје-Струмица преку Штип извадив 3,9л потрошувачка по борд.Назад Струмица-Скопје преку Демиркапија извадив 4,8л со тоа што плус бев претоварен.dvajca bevte? edniot da ne turkase?