Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Постои. Печките на железара.
Само што видов дека Имам мала вдлабнатина во гума.Слично како на сликиве( можеби и помала).Чаре...да ја сечам ли Нова ли , да ја ставам на задна ? Совет(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Цитат: bear на 23 Декември 2019, 13:27:23 pmПостои. Печките на железара. Nemoj da mi vregjas firma nie osven staro zelezo i odvreme navreme droga i oruzje pod nadzor ne topime
Само што видов дека Имам мала вдлабнатина во гума.Слично како на сликиве( можеби и помала).Чаре...да ја сечам ли Нова ли , да ја ставам на задна ? Совет(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
A common byproduct of radial tire construction, sidewall indentations/undulations are more noticeable in tires with taller sidewalls or operate at higher inflation pressures. Fortunately sidewall indentations are a cosmetic condition that does not affect the performance of the tires.
Клабери едно прашање . Пребарав по темата ама не можам да најдам ....Дали смета на колата/гумите доколку се вози : Напред една димензија(широчина-висина), а назад друга ?Сега на сите гуми се вози 185 65 15Но сакам да ги сменам во 195 60 15Да се почне со промена на две .Пример :Напред 185 65 15 Назад 195 60 15 или обратно ...