Онак ти посакувам,брзо оздравување,се надевам не е нешто сериозно.
Какво БМВ имаше? 
m3-ка од 91-ва... од извесно место на лицитација купена, со желба да го средам... ни гуми не му сменив што се вика, пошто е лежено некоја година... го донесов пред 5-6 месеци, го паркирав пред гаража, го запаливме, машината предеше, нешто е пимпана дефинитивно пошто некако звукот и останатите заебанции околу нејзе не подсекаат на стандардно работење на стандардна линиска 6 цилиндрична машина. значи го запалив поработе... и толку... освен зимоска заради кејфои правење по мразот што го запалив и повозев некои пола саат онака без таблици без ништо, не го мрднав.... како го донесов, така си го однесоа пред 2 дена... нај жално е што не му ја знам судбината дали ке иде за делови или ке иде на правење... не знаеше ни типот што ке прави... а плаче тоа за да се среди во една бесна машина.... ах кејфови... ке дојде пак бе, шо го ебам.. сум имал желба за спортско ауто, ја имам уште... ова не било пишано мое да биде... ама ке биде некое друго...
зошто бе што ссе случило 
“мал“ инфаркт... ако може да биде мал... пред околу 3 недели... на 34 години инфаркт да доживееш од ведро небо... и тоа не ни знаеја дека е инфаркт, одпосле дознаа според некој си незнам кој ензим во крвта што се појавува после инфаркт... прават комплетна анализа на крв и ми викаат се е во ред... е па инфарктов ебате, од каде ако се е во ред?

е па треба да дознаеме од што се десил... треба да правиш коренографија на артерии 38.000 денари, треба проверка на крвни садови на нозе, раце и мозок 80.000 денари, треба ова ова ова и ова дополнителни 45.000 денари и за се треба да закажуваш и чекаш... а ја им викам идете у пичку благу материну, свртев некои броеви, во белград во ВМА, пратив меил со списокот на испитувања, ми кажаа цена која излага околу 40% подоле од овие нашиве и така, а закажуваш, идеш и за 48 саати комплет се е готово со се резултати... значи ке идам у белиот-град на снимања... иако сега можам и да трчам... барем 20 метри

ај да не дрвам... не е темава за ова... вишакот нека забрише модераторот ако сака, директно во мојов пост, не се лутам...