Decki ajde nekoj sovet od licno iskustvo ili na nekoj vas blizok. Snimkive se od pred nekolku dena, a skrsenicava e od pred 5 meseci. Fakt e deka ne zazdravuva. Pominav i intenzivna fizikalna terapija, pijam i suplementi i se sto mi e kazano, pravam i vezbi dzabe e. Doktorot sto me operirase vika deka nz zs ne zazdravuva. Vika ima 3 nacini da se resi.
1. Da me operira nanovo i da stavi na toa mesto plasticna koska, ama navodno tie malku tesko se naogale bla bla.
2. Da izvadi ( isece ) koska od mene negde ako dobro go razbrav od kolkot negde gore, i da ja stavi dole. Ama taka pa imame problem so zazdravuvanje na dve mesta istovremeno, a bidejki fakt e deka tesko zazdravuvam ne e bas nekoja opcija.
3. Demek ke zazdravi i vaka kako sto e samo od sebe, ama ke odi uste baegi vreme.
Sovet na moe mesto vie sto bi pravele 🤔
Drug problem isto sto imam, valjda bidejki imam mnogu strafovi i sipki, agolot dole na zglobot mi e pusten do 90°c i koga dvizam so nogata krivam, bidejki nemozam da napravam ubav cekor. I taka ke bide se dodeka ne se izvadat sipkite i strafovite, a toa pak zavisi od zazdravuvanjeto na koskata. I taka...maki.
Vo prilog sliki od momentalnata sostojba na koskata. Crvenoto e belezanoto kade sto ne zazdravuva.