Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1614013 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9230
Probaj pobaraj go Gjorge Zafirofski, beshe vo Zan Mitrev sega e mozebi vo Neuromedica. Star iskusen ortopedski hirurg. Ova za mislenje i probaj pobaraj dali mozes da najdesh nekoj da te upati kaj Tode Vraniskovski mislam beshe vo 8mi Septemvri

Ako svativ dobro te operiral sin mu na Jordan Savevski, aleksandar koj raboti na drzavna. Taka da ako odish kaj ovoj vo Sistina garantirano so nova operacija privatno ke zavrshish.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Побарај друго мислење дали е ок така незарасната да биде толку многу време.

Не си играј со друга операција и земање коска од не знам каде, не ти треба уште еден проблем.

Ако минимум 3 добри доктори кажат дека со време ќе заздрави, остави времето да го реши проблемот.

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3869
Taka i ke bide, utre sum na prva konsultacija, pa ke prenesam mislenje 😁

Отсутен Leonid

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 902
Taka i ke bide, utre sum na prva konsultacija, pa ke prenesam mislenje 😁
моја препорака за Боро Илиев, сега е во Систина (беше во Ремедика). Отиди барем на преглед

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1901
  • Opel Astra 2.0 DI
@Roci  a od suplementi nesto zemas li kolagen, calcium, vitamin d....Isto i govetski zelatin pomaga....

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
« Последно менување: 16 Март 2022, 16:35:11 pm Kozanostra »

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
+Magnezium, rece deka zemal.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
Мамички, има ли користено некој баш ваков апарат - мислам, точно овој?
Да го зиам ли?

https://www.zegin.com.mk/mk/alphago-med-u80-eh-aparat-za-merene-krven-pritisok-za-nadlaktica
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Внучко, тој не. Да си земеш омрон.

Sent from my...

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
Попрецизни се?
Оти само тоа ми е важно, да мери точно.
Тие хај-тек заебанции што ги ставаат на оние по 100 евра не ги сакам :)
Министерство за транс, поп и виски.

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5934
Јас од Алиекспрес имам порачано за ефтина пара пред години, прецизен е исто како тие од по 100 евра шо ги продаваат.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Пред неколку години тргнав да купувам, односно пред тоа, кај двајца лекари притисок ми мереа со омрон. Ако е добар за нив, за мене е одличен.

Sent from my...

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3869
Jas ovoj go zemav pred 1 god, prezadovolen sum
https://alfalab.mk/proizvodi/auron-easy-ls-808/

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
@bear
Онака само нафтлив пошто знам многумина кои здравјето на колата го ставаат пред сопственото :)
Или поинаку кажано, посетата на стоматолог им е скапа, а се трошат пари на споредни работи.

Генерално, после ултразвукот, санирањето на џебови, и масажата, се чувствувам како препороден, да не ги спомнувам деугите бенефити кои најубаво би ги објаснил човек од таа бранша.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Ја има сендо, 4000 го платив, ама на зорт бев тогај немав време за истражување, инаку ако не треба да ти е мобилен земи живин, околу 1200 мислам беа, секако ако знаеш да мериш со ними. Тие не се затвараат или треба садот со живата да е вертикален, ама ако не го затвараш никад нема да имаш проблем, инаку истекува.