Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1615383 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
Јас црнчам во Мекдоналдс Дрезден ;D Тука кај што работам секоја вечер од 6 до 8 е фул народ, полн ресторанот.

The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Македонски шваби се тоа :)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7231

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
Кај мене има тоалет, има леб на претек, има месо на претек. Единствено нешто што нема се од тие средствата за дезинфекција на раце. Се друго функционира нормално и не се чувствува никаков недостаток.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7514
Кај мене има тоалет, има леб на претек, има месо на претек. Единствено нешто што нема се од тие средствата за дезинфекција на раце. Се друго функционира нормално и не се чувствува никаков недостаток.

Кај нас има фамилии со по неколку палети такво средство дома, може извоз да прават да ја снабдат пола Германија... пошто си купиле да има само за нив. ;D ;D ;D

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7228
  • French diamond

Јас црнчам во Мекдоналдс Дрезден ;D Тука кај што работам секоја вечер од 6 до 8 е фул народ, полн ресторанот.

Да се корегирам, денес посетеноста е  намалена за 50% од вообичаено, сепак се свестуваат и Германците.

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5662
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Kaj drugar mi vo Keln

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
Kaj drugar mi vo Keln

Таква е сликата речиси во секоја сабота попладне. Свежо месо ни за лек, затоа што не работат во недела и да не стои еден ден така. Вторник/Среда од сабајле ако е така, тогаш е криза.

пс. И Германците се ненормални со тоалетната хартија и средствата за дезинфекција.  ;D ;D
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17782
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Седам и си мислам... Ако вирусов се пренесува толку лесно примарно преку капки од други лица, кој ли знае колку туѓа плунка имаме изедено и издишено назад низ годиниве само постоејќи околу други луѓе ;D

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Рафални пљукотници ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Седам и си мислам... Ако вирусов се пренесува толку лесно примарно преку капки од други лица, кој ли знае колку туѓа плунка имаме изедено и издишено назад низ годиниве само постоејќи околу други луѓе ;D
Статистички секој пијалок што си го испил е уствари мочка. Секој.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Состојба за карклубјаните во Дојчландија.

Да беше уште поделена на BRD и DDR, во вторава немаше да има ниеден. ;D

Меѓу другото:
- Kонтрола на граници и карантин - ДА.
- Претпазливост - ДА.
- Апокалиптична паника- НЕ.

Не е ебола крај краева.

https://www.novamakedonija.com.mk/kovid-19/soveti-19/%D1%88%D1%82%D0%BE-%D0%B5-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D0%BF%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%80/?fbclid=IwAR299ywSDDD2ZzWRU86tIYoZplkhCS4VMxzk_uub5qRhXr-zcnzlkdm_aPY

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
За луѓе над 50 години е бетер од ебола.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
За луѓе над 50 години е бетер од ебола.