Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас црнчам во Мекдоналдс Дрезден Тука кај што работам секоја вечер од 6 до 8 е фул народ, полн ресторанот.
Бизнис кејс: https://www.pazar3.mk/ad/jobs-business/machinery-inventory/industrial-machinery-tools/for-sale/skopje/aerodrom/masina-za-toaletna-hartija/3297995
Кај мене има тоалет, има леб на претек, има месо на претек. Единствено нешто што нема се од тие средствата за дезинфекција на раце. Се друго функционира нормално и не се чувствува никаков недостаток.
Цитат: Luki Junior на 14 Март 2020, 21:17:59 pmКај мене има тоалет, има леб на претек, има месо на претек. Единствено нешто што нема се од тие средствата за дезинфекција на раце. Се друго функционира нормално и не се чувствува никаков недостаток. Kaj drugar mi vo Keln
Седам и си мислам... Ако вирусов се пренесува толку лесно примарно преку капки од други лица, кој ли знае колку туѓа плунка имаме изедено и издишено назад низ годиниве само постоејќи околу други луѓе
За луѓе над 50 години е бетер од ебола.