Психата е лоша работа, пред една недела си ја најдов целата кола испрскана со крв, пред врата лани исто некој фрлал некои работи магионичарски. Јас не верувам во тоа, ако верував што и да ми се случило ќе препишев на “магиите”, ќе почнев да одан да барам чаре и ќе си го заебев животот. Ете ако смета дека ќе му олесни некс оди кај некоја бајачка, само да не му ја наполнат главата со глупости па да се скара со пола фамилија 
Sent from my Samsung s8+ using Tapatalk
И он не верувал во такви работи ама ете муката го натерала да верува за да си најде спас.
Го вара жена му време е за развод.

Баш добро си се слагаат со жена му
Сега пред малку пак разговаравме и му кажав се што напишавте на форумов.
Бил на психијатар пред година дена но не кажал на никој да не го направат будала. Правел снимки, идел на терапии но џабе, снимките ништо не покажале дури и психијатарот го советувал да бара помош кај дервишите (незнам кои се тие, најверојатно бајачи).
Вика кога ке си легнам едноставно осеќам дека има некој во собата и ме чека да заспијам за да почне да ме матретира. Многу пати се будам значи свесен и неможам да викнам по женами како да немам глас. Почнувам да лупам со нозете по патос за да се разбуди женами да упали светло и кога ке упали се престанува. Пред некое време идел кај некој стар(скоро починал) човек кој гатал и тој му потврдил дека спасот треба да го бара кај дервишите и дека он неможе да му помогне туку само може да ги ублажи последиците. Имал подобрувања кога идел кај стариов ама ете починал.
Се ова изгледа како на филм дури и мене не ми се верува што пишувам ама 100% му верувам на човекот.
Инаку човекот по природа е многу забавен сака да се шали да се смее, комуникативен. Едноставно при нормален разговор со него неможеш да приметиш дека човекот има толку голема мака.
Sent from my MI 4S using Tapatalk