Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1607481 пати)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44364
  • Il Moderatore
Onak, од мене имаш желби за брзо оздравување, а за списоци, ќе те ставаме пак кога ќе купуваш аута :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Онак ти посакувам,брзо оздравување,се надевам не е нешто сериозно.
Какво БМВ имаше? :)

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
зошто бе што ссе случило ???

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
baram 5x108 ili koja e dimenzijata ne znam za ford fokus 2011 i 4 zimski gumi...moze i polovni da ne znae nekoj....

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Онак ти посакувам,брзо оздравување,се надевам не е нешто сериозно.
Какво БМВ имаше? :)

m3-ка од 91-ва... од извесно место на лицитација купена, со желба да го средам... ни гуми не му сменив што се вика, пошто е лежено некоја година... го донесов пред 5-6 месеци, го паркирав пред гаража, го запаливме, машината предеше, нешто е пимпана дефинитивно пошто некако звукот и останатите заебанции околу нејзе не подсекаат на стандардно работење на стандардна линиска 6 цилиндрична машина. значи го запалив поработе... и толку... освен зимоска заради кејфои правење по мразот што го запалив и повозев некои пола саат онака без таблици без ништо, не го мрднав.... како го донесов, така си го однесоа пред 2 дена... нај жално е што не му ја знам судбината дали ке иде за делови или ке иде на правење... не знаеше ни типот што ке прави... а плаче тоа за да се среди во една бесна машина.... ах кејфови... ке дојде пак бе, шо го ебам.. сум имал желба за спортско ауто, ја имам уште... ова не било пишано мое да биде... ама ке биде некое друго...

зошто бе што ссе случило ???

“мал“ инфаркт... ако може да биде мал... пред околу 3 недели... на 34 години инфаркт да доживееш од ведро небо... и тоа не ни знаеја дека е инфаркт, одпосле дознаа според некој си незнам кој ензим во крвта што се појавува после инфаркт... прават комплетна анализа на крв и ми викаат се е во ред... е па инфарктов ебате, од каде ако се е во ред???? е па треба да дознаеме од што се десил... треба да правиш коренографија на артерии 38.000 денари, треба проверка на крвни садови на нозе, раце и мозок 80.000 денари, треба ова ова ова и ова дополнителни 45.000 денари и за се треба да закажуваш и чекаш... а ја им викам идете у пичку благу материну, свртев некои броеви,  во белград во ВМА, пратив меил со списокот на испитувања, ми кажаа цена која излага околу 40% подоле од овие нашиве и така, а закажуваш, идеш и за 48 саати комплет се е готово со се резултати... значи ке идам у белиот-град на снимања... иако сега можам и да трчам... барем 20 метри :D

ај да не дрвам... не е темава за ова... вишакот нека забрише модераторот ако сака, директно во мојов пост, не се лутам...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Онак со нашево здраство ништо не правиш,само надвор.
Како така си криел дека имаш таков ѕвер,имаш ли некоја слика од него,каде го продаде и барем му зема ли барем добра паричка?

Отсутен MecheTo

• Легенда
Онак ти посакувам брзо закрепнување,и наместо да одиш во Белград,сите испитувања можиш да ги направиш кај нас а притоа да поминеш без тие споменати суми.Значи коренографија прават и во Скопје,Охрид,Битола,се што ти треба е упат од специјалист и готово.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Онак ти посакувам брзо закрепнување,и наместо да одиш во Белград,сите испитувања можиш да ги направиш кај нас а притоа да поминеш без тие споменати суми.Значи коренографија прават и во Скопје,Охрид,Битола,се што ти треба е упат од специјалист и готово.

друже, дигнав јас еден куп луге на нозе... знам дека има и кај нас во многу болници... од сите оние кои имаат договор со фондот за здравство нај добрата варијанта е во државна клиника во скопје со апарати од 1979 година... за 2 години врсник ми е апаратот... и башка треба да се чека... следните кои се меѓу нај добрите се систина и филип втори. систина има се, филип втори нема се. за мене нај битното и нај првото ми е коренографија. во филип втори е 38.500 денари а во систина е 33.500 денари. тоа се 650 и 600 евра. во вма белград го има истиот апарат како во систина и прегледот на приватно кошта околу 400 евра.. додека да отидам може и поевтино да испадне за некое ситно евро пошто од ден на ден им се подкачува инфлацијата во моментов... (кај нив варира на секои 3 месеци инфлација па 3 месеци дефлација)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен MecheTo

• Легенда
Ке го замолам Симо да го префрли муабетот во темата Здравје,Медицински установи итн.итн....
Коренографија која како што кажуваш можеш да направиш во Охрид,каде ке се закажиш,одиш си чекаш во ред,без гужви,турканици и сл. се ке си помини во најдобар ред,супер персонал...Јас ти кажувам да не се малтретираш по патишта и да не се трошиш...

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Онак со нашево здраство ништо не правиш,само надвор.
Како така си криел дека имаш таков ѕвер,имаш ли некоја слика од него,каде го продаде и барем му зема ли барем добра паричка?

во була сум 250 евра... го дадов 250 евра подоле од купеното... нема везе бе... ке дојде пак ако било пишано... ако треабло да имам ке имам...

еве.. пред ептен брзо време земав еден форд ескорт 1.6 машина со 16 вентили... тој не го давам у моментов... може од него ке правам нешто... незнам, ке видиме...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk