Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2913710 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
КАко шо идел натака навака ми личи доста брзо идел :)

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Ме нервираат дупките полни со вода :@

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
Не смееш за такви ситници да се нервираш,ке си го фрлиш здравјето ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен gorgasmatron

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 180
  • i am the way
Паркирање на пешачки или влагање во кафич со кола ми е крајно сељачки (без навреди), а брзото возење си го носи колата сама по себе :)

idi vidi gi trotoarite kaj sto e parkirano ferarite pa ke praime muabet za tvojata definicija seljacki ili ne... bolji da platis kazna za parkiranje nego da iskrshish branik za da ne bides seljak

Отсутен gorgasmatron

• Јуниор
  • **
  • i am the way
inace imase niz bt edna plavusa sto vozese vakvo ferari so grcki tablici

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7566
Паркирање на пешачки или влагање во кафич со кола ми е крајно сељачки (без навреди), а брзото возење си го носи колата сама по себе :)

idi vidi gi trotoarite kaj sto e parkirano ferarite pa ke praime muabet za tvojata definicija seljacki ili ne... bolji da platis kazna za parkiranje nego da iskrshish branik za da ne bides seljak

Паркинг постои за сите нас, за жал, законот не важи подеднакво за сите ...
На некој му е проблем да пропешачи 2-3 минути од паркингот, каде што ке треба да се замара да прати порака од i-phone-от, а и нема да може да биде виден од веќе присутните во кафиќот што вози ...

Тоа што возиш Ферари, не ти дава за право да се ставаш над законот ;)

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Точно.

Отсутен gorgasmatron

• Јуниор
  • **
  • i am the way
kako sto ja sum platil kup kazni za brzo vozenje i ne mi bilo krivo taka nekoj plaka i za parking, a vo bt ne veruvam deka ima zonsko parkiranje a na toa mesto kaj sto e parkirano ferarivo mene mi se slucilo pred 3/4 god da se vrtkam po 10/15 min za da najdam mesto, zasto trotoarite bile neprifatlivi za kacuvanje a parkinzite puni i dzabe e muabetot sea koga site pravat prekrshoci a samo mrchat za drugite!

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Возењето брзо (воглавно) не те прави сељак. Паркирањето на пешачки, каде што блокираш луѓе и те како те прави сељак. Ја конташ разликата? :)

Отсутен gorgasmatron

• Јуниор
  • **
  • i am the way
ako na prazna ulica se parkiras na peshacki DA se slagam, ako ima guzva i ako toa ti e edinstveno mesto i ako imas pari za eventualnata kazna ne gledam nikakva povrzanost so seljakluk

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
Паркирај 20м подолу, не е проблемот во парите, проблемот е што на баба ми која е доста стара, тешко и` е да се бута и да се трља од твоето ауто за да помине улица НА ПЕШАЧКИ!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен gorgasmatron

• Јуниор
  • **
  • i am the way
siguren sum deka i na baba ti ke i bide merak da se butne i trlja od ferari ;) a ja ne se parkiram po sumljivi mesta si gi cuvam parite za kazni za brzo vozenje

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
Ја боли баба ми за ферари, него да не се накурчи, па да му викне со пазарските торби по хауба, па тебе да те боли што си паркирал ферари на пешачки :D :D :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
Боље пазарски торби него бастун по шофершајбна ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34295
  • Таков е животот... јебига
Еве како се паркира веднаш до пешачки на Менхетен