Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
А јас ко работев тука и паркирав каде што е Ферарито секогаш мораше да се расправам со некој...
Цитат: gorgasmatron на 16 Април 2012, 19:26:15 pmsto vi smeta kaj e parkirano i jas da iam ferari i tolku pari kaj sakam ke se parkiram i me zabole za kazniteБраво за тебе многу интересно размислуваш..
sto vi smeta kaj e parkirano i jas da iam ferari i tolku pari kaj sakam ke se parkiram i me zabole za kaznite
Паркирање на пешачки или влагање во кафич со кола ми е крајно сељачки (без навреди), а брзото возење си го носи колата сама по себе
@nikolaben sega gi gledav klipovite,se si stokmil ubavo bravo majstore
eve ti link od upatstvoto, a jas samo ke dopolnam deka ti mozes sam da si go iskucas toa: "img]...[/img]" morav da ja otstranam prvata zagrada za da se pojavi inace toa e kod nesmee da se gleda http://forum.carclub.mk/index.php/topic,285.0.html
Овој ѕвер многу ретко го возат, штета што не ја понесов камерата дента кога го видов :/(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)