Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3280209 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Ќе си има казни и за паркирање на патека, така да тоа е.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Си идам денес накај факултет околу 9 и нешто, нерасонет, подуспан, опуштен, и ме фаќа глупиот семафор кај пивара на црвено. Пред мене едно пикапче со ГВ таблици, се пали зелено пикапчево си трга ја по него, убацуем втора и ете ти го глупакот се укопуе на сред раскрсница пошто треба да сврти лево, а од другата страна од право имаше коли. Употреба на жмигавец дека ќе вртиш лево, на раскрсница каде што 95% од колите одат право не ти е потребен со цел да го збуниш тој позади и да те лупне. Среќа има малку простор  да се заобиколи, па успеав на време да го заобиколам, пошто ако закочев јас, тој позади мене не веруем дека ќе закочеше. Си го испцув убаво тој со пикапчето и продужуем према саем ама од кај едносмерната тесна уличка(после пивара лево) и една легенда со гољф си вози низ тоа уличето и наеднаш на кочница скоро до застанувње и си се паркираше тука кај скутерите. Жмигавец исто така не беше потребен, пошто нели јас бев поучен од претходната ситуација да држам малку повеќе растојание.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Си идам денес накај факултет околу 9 и нешто, нерасонет, подуспан, опуштен, и ме фаќа глупиот семафор кај пивара на црвено. Пред мене едно пикапче со ГВ таблици, се пали зелено пикапчево си трга ја по него, убацуем втора и ете ти го глупакот се укопуе на сред раскрсница пошто треба да сврти лево, а од другата страна од право имаше коли. Употреба на жмигавец дека ќе вртиш лево, на раскрсница каде што 95% од колите одат право не ти е потребен со цел да го збуниш тој позади и да те лупне. Среќа има малку простор  да се заобиколи, па успеав на време да го заобиколам, пошто ако закочев јас, тој позади мене не веруем дека ќе закочеше. Си го испцув убаво тој со пикапчето и продужуем према саем ама од кај едносмерната тесна уличка(после пивара лево) и една легенда со гољф си вози низ тоа уличето и наеднаш на кочница скоро до застанувње и си се паркираше тука кај скутерите. Жмигавец исто така не беше потребен, пошто нели јас бев поучен од претходната ситуација да држам малку повеќе растојание.

тоа морам да го приметам дека во последен период мноооогу ама мноооогу возачи жмигавецот го користат исклучиво како моден детал на возилото... друга употреба им нема...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Нема сегде патека

кај што нема патека, се вози по десната ивица од коловозот, а не на тротоар...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
i preeska na prvomajska na moe zeleno za pesak crveno mi pretrcuva kopilj na 140 .... i jas i toj bez um  >:(

Кој ти е рекорд од излаз од К.Вода до семафорите на Тинекс ?

ne sum merel, a i ne gledam na km gledam na patot pre mene, a toa radarot si pokazuva 99 posto nema uste edna brojka neli...

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
i preeska na prvomajska na moe zeleno za pesak crveno mi pretrcuva kopilj na 140 .... i jas i toj bez um  >:(

Кој ти е рекорд од излаз од К.Вода до семафорите на Тинекс ?

ne sum merel, a i ne gledam na km gledam na patot pre mene, a toa radarot si pokazuva 99 posto nema uste edna brojka neli...
бахаха... и кај мене толку покажува стално.. 99... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
Se indijanci samo za merenje ni sluzat toa radarite

http://tocka.com.mk/8/64409/koga-musterijata-pozadi-volanot-e-nezadovolen-toa-ne-e-dobro
ne e povrzano so soobrakjaj ama so nerviranje e :)
« Последно менување: 12 Април 2012, 00:56:20 am Smichka »

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Си возам по првомајска кај вурт накај драчево, спроти мене колона возила од спротивен правец.
Наеднаш претрчува типот со точакот не го видов од колоната возила од спротивен правец пред мене 10м и кочам да не го соберам бегам со пола кола надвор од патот,
типот побрзо ја претрча улицата и ја се вратив брзо у колосек да не го соберам од страна.

Толку блиску беше, ме облеа ладна пот у п.м.

Фала му на Господ што не чуваше! 

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Да, да ве чувал. Нема друга работа...

;D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Си возам по првомајска кај вурт накај драчево, спроти мене колона возила од спротивен правец.
Наеднаш претрчува типот со точакот не го видов од колоната возила од спротивен правец пред мене 10м и кочам да не го соберам бегам со пола кола надвор од патот,
типот побрзо ја претрча улицата и ја се вратив брзо у колосек да не го соберам од страна.

Толку блиску беше, ме облеа ладна пот у п.м.

Фала му на Господ што не чуваше! 

си спасил гз дефинитивно... ти си спасил...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Сте му приредиле добро шоу на ГоспоТ

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
ste go zdtkale ...
vo imeto na ocetot i sinot ... ovaj ... ;D ;D ;D

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Јас мислам дека тој треба да се рачуна како повеќе спасен,тебе немаше ништо да ти биди :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Не е лесно да се утепа човек...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Не значи дека ке го отепал.А и нека гледа кај оди.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D