си гледал различна серија,нема шанси во една држава ентериерот да е различен од друга или незнам каков хибрид било тоа ама ауди како голф немало осветлување, пред да биде бело беше како на мојата генерација ибица црвено виолетово колку што можам да се сетам никогаш не било
[/quote]Не беше серијата различна, можно е јас да сум збркал, сигурен сум дека беше различно, можеби ме лаже меморијата за бојата бидејки тоа е пред добри 8-9 год, а има виолетово со црвени стрелки на поновите А3-ки, види на youtube има клипчиња
Malce ko da pretera so muabetot. Za da bide poeftin kako za osnoven model tie koristat dobosi, elektrika samo na predni stakla, nema esp, nema Bluetooth, nema naslonjac, nema maglenki, nema 10 pernici tuku 4, vo nekoi modeli nema ni klima idr idr.
A kolku za poeftini plocki, stakla, potisna ploca, idr idr sto spomna toa e samo rekla-kazala, bos muabet.
[/quote]Не ја претерав, тоа ти што го збориш се вика ниво на опрема
а тоа јас што го зборам е затоа што директно сум вмешан во продавањето на возила и знам се што може да се стави, значи производителот само со еден поевтин (а би требало и понеквалитетен) акумулатор може да ја спушти цената за 100 евра, на пример доколку не е исфарбано возилото со PPG боја се заштедува ~50% бидејки другите заменски фарби се приближно дупло поефтини, каде се другите работи, значи пред ти да збориш за BOSCH муабети размисли подобро
Да, да Simo - Carrier166, го делиме истото мислење, и мислењето на Sportex, дека има коли за различни пазари, имам познаници што работат 25-30 години во Мерцедес, јас никогаш не реков дека сите модели се неквалитетни, убаво се изјаснив во почетокот, само ги наведував начините на кои може да се спушти цената, а со тоа паралелно мислам и на квалитетот...