Автор Тема: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24V - Busso Project  (Прочитано 19287 пати)

Отсутен andrej_111

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 650
Одг: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24V - Busso Project
« Одговори #180 на: 21 Април 2026, 13:35:19 pm »
И пиши друг пат кога ќе доаѓаш за Струмица :D
Aus Liebe Zum Automobil...

Присутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7640
  • French diamond
« Одговори #181 на: 21 Април 2026, 14:24:05 pm »
Нека се јави се Баланар бранителот на нашите убави патишта и нека ти купи нова, пошто очигледно јас само "напаѓам" тоа што чини...незнам кој член си по ред што мора да менува шофершајбна ни крив ни должен. Возам како идиот понекогаш залепен пред тој пред мене и еве години нема ни зуцка од камче.
Тука мора да те корегирам, на комбето ми пукна шофершајбната при 170 км/ч. Летна остро камче од некое Порше пред мене што беше.

Тебе во 2 години ти се случија работи кои на повеќето луге никогаш во животот не им се случиле. Сигурно викна полиција и не плати ни цент за шофершајбната, ако веќе стварно ти се случило то.

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2758
« Одговори #182 на: 21 Април 2026, 17:02:19 pm »

Тебе во 2 години ти се случија работи кои на повеќето луге никогаш во животот не им се случиле. Сигурно викна полиција и не плати ни цент за шофершајбната, ако веќе стварно ти се случило то.

Па и на Симо му пукна шофершајбна од каменче во возење, нешто што на повеќето луѓе никогаш во животот им се нема случено. И нема да им се случи, статистички гледано.
Ама ете, изгледа Несторо лаже, македонските патишта се криви и за тоа. Сигурно некој камионџија го има донесено каменчето на германските патишта.

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6861
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #183 на: 21 Април 2026, 19:15:10 pm »
Нека се јави се Баланар бранителот на нашите убави патишта и нека ти купи нова, пошто очигледно јас само "напаѓам" тоа што чини...незнам кој член си по ред што мора да менува шофершајбна ни крив ни должен. Возам како идиот понекогаш залепен пред тој пред мене и еве години нема ни зуцка од камче.
Тука мора да те корегирам, на комбето ми пукна шофершајбната при 170 км/ч. Летна остро камче од некое Порше пред мене што беше.

Не викнав, нека плати каското, јас пријавив кај газдата.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15114
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #184 на: 21 Април 2026, 21:34:11 pm »
Две шофершајбни ми пукнаа во рок од два-три месеци.Вториот пат мислев дека проби пошо беше по крупно камче кој ми го набаци камион пред мене.Уште така си ја возам шофершајбната скоро 2 години ама не шири и не ми смета.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44955
  • Il Moderatore
« Одговори #185 на: 21 Април 2026, 21:55:12 pm »
Јас имам 2-3 пати сменето на возила до сега, еве и оваа сега 4-ти пат. На 159 по своја грешка, небитно. Еве ја пак има некоја мала милиметарска зуцка. Апчето само што го земав, ако не беше и истиот ден кога го возев од кочани зуцка се појави. Т-роц-от исто, сменета поради камче, пак зуцка на неа. Нема спас.. Можда оноа Андреј што го препорача, PPF на шоферката.... Не знам како ќе влијае на видливоста, ако има „таласи“ ќе ме нервира до смрт.

Многу е јако струмичкото лоби на Алфисти, не можам да стигнам до VAG групација :P
Може и со намера да се дојде, на покана, не мора да пишувам кога ќе бидам таму. ;)
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 2358
« Одговори #186 на: 21 Април 2026, 22:46:40 pm »
Немаш мака со фолијата за видливост, јас имам на М2ката. Топ е и ме има спасено на 3-4 пати.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18016
« Одговори #187 на: 21 Април 2026, 22:56:07 pm »
Јас имам 2-3 пати сменето на возила до сега, еве и оваа сега 4-ти пат. На 159 по своја грешка, небитно. Еве ја пак има некоја мала милиметарска зуцка. Апчето само што го земав, ако не беше и истиот ден кога го возев од кочани зуцка се појави. Т-роц-от исто, сменета поради камче, пак зуцка на неа. Нема спас.. Можда оноа Андреј што го препорача, PPF на шоферката.... Не знам како ќе влијае на видливоста, ако има „таласи“ ќе ме нервира до смрт.

Многу е јако струмичкото лоби на Алфисти, не можам да стигнам до VAG групација :P
Може и со намера да се дојде, на покана, не мора да пишувам кога ќе бидам таму. ;)

Ќе го донесам Симо наскоро, имам и јас работа во Струмица. Ќе отепаме една дружба :)