Автор Тема: Volkswagen Golf 8 GTE  (Прочитано 83374 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55334
  • Махер
Одг: Volkswagen Golf 8 GTE
« Одговори #435 на: 08 Август 2026, 11:12:18 am »
Ne e samo troshenjeto gorivo, da stoish vo mesto 2h trgni zastani po 50cm i te kako e podobro da si vo Elektricno vozilo.
Најбитно е да си во аутоматик. Се друго е мање више.

Ех сеа, најбитно е да иде, да не троши, да брчи и да не се расипува. Без аутоматици живеевме 80 години од Форд модел Т па наваму.
Немаше ЕЕС во тие 80 години.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55334
  • Махер
« Одговори #436 на: 08 Август 2026, 21:55:48 pm »
Ne e samo troshenjeto gorivo, da stoish vo mesto 2h trgni zastani po 50cm i te kako e podobro da si vo Elektricno vozilo.
Најбитно е да си во аутоматик. Се друго е мање више.

Ех сеа, најбитно е да иде, да не троши, да брчи и да не се расипува. Без аутоматици живеевме 80 години од Форд модел Т па наваму.
D-D-D-D-D Double Post!!!
Еве го системот што е клучен.

Присутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5809
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #437 на: 09 Август 2026, 00:05:15 am »
Isto funkcionira i kaj mene.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34539
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #438 на: 10 Август 2026, 22:03:17 pm »
Ако може за мене без ова. Не му верувам на ова па што сака да биде, он да се лупне па ја да плаќам штета... заеби.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45162
  • Il Moderatore
« Одговори #439 на: 10 Август 2026, 22:06:46 pm »
Ако може за мене без ова. Не му верувам на ова па што сака да биде, он да се лупне па ја да плаќам штета... заеби.
Попрво ти ќе се лупнеш и ќе плаќаш штета, од овој дигиталецов.. :) Како ме има спасено на 2-3 пати со тоа Т-РОЦ-от со автоматското кочење на „преблиски“ објекти..
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3504
  • Хюндай Тюсон
« Одговори #440 на: 11 Август 2026, 08:45:06 am »
Попрво ти ќе се лупнеш и ќе плаќаш штета, од овој дигиталецов.. :) Како ме има спасено на 2-3 пати со тоа Т-РОЦ-от со автоматското кочење на „преблиски“ објекти..

И мене ме има спасено едно 2-3 пати. И исто толку ме има заебано ама генерално подобро да го има отколку да го нема.