Автор Тема: Audi Q3 2.0 TDI Quattro  (Прочитано 6407 пати)

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6450
  • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Audi Q3 2.0 TDI Quattro
« Одговори #30 на: 09 Јуни 2025, 23:25:49 pm »
Со здравје да се вози  :)
Инаку и јас сум за некој немачко-балкански собир, но на есен или зимо, бидејќи моментално сум со туѓи возила  ;D

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2281
« Одговори #31 на: 10 Јуни 2025, 00:16:46 am »
Честито нека е возилото и со здравје да се вози, да си имате безгрижни километри.

Не знам која е потребата од ширењето на негатива по теми на форумот.

И јас ставив на Инсигнијата кај мене лани уште, ама зачудувачки не добив хејт коментари.

Ако тебе убаво ти изгледа, не се замарај, твоја кола е ти си ја возиш.

Фала поубаво да си купиш.
Зошто си ставил линк од инсигниата, сега @Vlatce-Vectra  ќе ти пишува во темата коментари од стилот комплекс на мало к--- + уроченост ''од настапено''.

Фасцинирани сум од седиштата👌 а воедно и од ентериер одлично возило.Браво за изборот

Седиштата се како нови, како да нема никој седнато на нив.

,а  рековме по вкус не се плука .

Влатче ти проработила македонска поддршка! Неее гасиии...

.
Taka de.

е ништо јбг :D

Се зезам :D

Него, Ауди, убаво џипче друже, долго да те служи. Мене ми прават мерак оваа генерација Q3. Таман си е во секој поглед.

За долу,за татко ми кој е 61 година е височко,  за влегување и излегување полесно, а и не е големо и габаритно за маневрирање, доволно моќно за мене кога ќе бидам таму.

Инаку овој модел со еуро 6 мотор  доаѓа со мотори од 150пс и 184пс, тиа со 150пс не ги ни гледав,исто и тиа со основен пакет на опрема. Модели со седишта во штоф, без темпомат, без навигација, без дополнително лед осветлување внатре,без лед динамик светла воопшто не ги ни гледав.

@MecheTo па ти си на 50 +-км од мене,јас сум GT.
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3163
  • Хюндай Тюсон
« Одговори #32 на: 10 Јуни 2025, 10:29:45 am »
Честито нека е возилото и со здравје да се вози, да си имате безгрижни километри.

Не знам која е потребата од ширењето на негатива по теми на форумот.

И јас ставив на Инсигнијата кај мене лани уште, ама зачудувачки не добив хејт коментари.

Ако тебе убаво ти изгледа, не се замарај, твоја кола е ти си ја возиш.

Фала поубаво да си купиш.
Зошто си ставил линк од инсигниата, сега @Vlatce-Vectra  ќе ти пишува во темата коментари од стилот комплекс на мало к--- + уроченост ''од настапено''.

Ама тебе сигурно некој ти оставил 200-300 илИјади евра па сега ќе возиш ауди. :D

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2281
« Одговори #33 на: 10 Јуни 2025, 11:01:02 am »
Па нормално, да бидам искрен околу 150к е се од татко ми и дедо ми оставнина, а останатите 200к е се од криминални бизниси :D .

Без оставнина и криминални бизниси ќе можев само привезоков да го купам кој денес стигна .

Само може требаше прво @Vlatce-Vectra  да го прашам за согласност ,дали е шабанарија или не ?

Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2591
« Одговори #34 на: 10 Јуни 2025, 11:13:48 am »
Честитки брато, да се вози со лезет кај ви душа сака  :-*
Многу ми се допаѓа.

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3423
« Одговори #35 на: 10 Јуни 2025, 11:31:07 am »
@AUDI дали може да го повлечеш Влатчето горе некоја година да истурка во Германија, па и тој со Ауди, брале, доле да се спушти? Помагајте си, туѓината ви е втор дом додека не си се вратите на свое. Чувајте се таму!  Audi те замолувам ради мене , имам блиско дете горе, вредно е . Гледај, ако сакаш, помогни му на Несторче. До сега 4-5 души фатија горе измотивирани млади луѓе, полни елан, камен да стискаат вода да потече од него, а не 20-ина илјади да заработат за кола. Држте се таму! Овој Лаки Џуниор само посматра како мачор и не реагира. Повлечете го Влатче горе, лесно е со 25 евра на час да се водат разговори и дебати. Чувајте ми се AUDI ради мене, размисли  за Несторче мое дете вредно. Нека удри 25 евра на час па после се е лесно.Мене се ми е јасно сит гладен не верува ама додека не заплаче дете мајка не го зима..

Љуби брат, сликај ги круговите од ауди воланот и стави ја раката да се виде сабмаринер сатот, хехе
You have to start with the truth. The truth is the only way that we can get anywhere. Because any decision-making that is based upon lies or ignorance can't lead to a good conclusion.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7202
« Одговори #36 на: 10 Јуни 2025, 12:16:29 pm »
Не ми се верува што читам, клаберот купил кола, читам сѐ, освен честитки.

Срамота.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7407
  • French diamond
« Одговори #37 на: 10 Јуни 2025, 12:43:38 pm »
Фали уште некој да напиши, сигурно се вратени километрите  ;D Создравје да се вози.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 15094
« Одговори #38 на: 10 Јуни 2025, 12:59:37 pm »
99% експерти за трошење туѓи пари и експерти за проценка на возила (кога продаваат преценуваат, кога купуваат кукаат колку било скапо).

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
« Одговори #39 на: 10 Јуни 2025, 16:47:41 pm »
Pozdrav decki

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2703
« Одговори #40 на: 11 Јуни 2025, 07:45:38 am »
Цена на вакво возило една година поново во Премиум карс (мислам се викаше) скоро 29.000 евра, па ви браќо видите маржа, профит, инфлација и сл.
Своерачен потпис ;)

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2855
« Одговори #41 на: 11 Јуни 2025, 09:02:25 am »
Со здравје да се вози.Имам возено ист ваков модел со овој мотор и мењач и можам да кажам дека е мало ѕвере. Има убаво забрзување кога ти е потребно.

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4142
« Одговори #42 на: 11 Јуни 2025, 09:24:16 am »
Со здравје да се вози. Доста здраво делува.

Цена на вакво возило една година поново во Премиум карс (мислам се викаше) скоро 29.000 евра, па ви браќо видите маржа, профит, инфлација и сл.

Тоа мислам се продава многу долго време...а со таа цена и тешко да се продаде. 32к почетна им беше па сега намалено на 28к
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1913
« Одговори #43 на: 11 Јуни 2025, 09:45:59 am »
Со здравје да се вози, одлично изгледа.

Кога е отворен гепекот, останува некое светло што свети позади (штоп светло) или само мачкините очи остануваат видливи?
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3423
« Одговори #44 на: 11 Јуни 2025, 09:58:37 am »
Дијагноза се сите што препродаваат половни користени возила во мк... нек ми седи нека ти седи
You have to start with the truth. The truth is the only way that we can get anywhere. Because any decision-making that is based upon lies or ignorance can't lead to a good conclusion.