Автор Тема: Audi Q3 2.0 TDI Quattro  (Прочитано 5311 пати)

Присутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6373
  • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Audi Q3 2.0 TDI Quattro
« Одговори #30 на: 09 Јуни 2025, 23:25:49 pm »
Со здравје да се вози  :)
Инаку и јас сум за некој немачко-балкански собир, но на есен или зимо, бидејќи моментално сум со туѓи возила  ;D

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2270
« Одговори #31 на: 10 Јуни 2025, 00:16:46 am »
Честито нека е возилото и со здравје да се вози, да си имате безгрижни километри.

Не знам која е потребата од ширењето на негатива по теми на форумот.

И јас ставив на Инсигнијата кај мене лани уште, ама зачудувачки не добив хејт коментари.

Ако тебе убаво ти изгледа, не се замарај, твоја кола е ти си ја возиш.

Фала поубаво да си купиш.
Зошто си ставил линк од инсигниата, сега @Vlatce-Vectra  ќе ти пишува во темата коментари од стилот комплекс на мало к--- + уроченост ''од настапено''.

Фасцинирани сум од седиштата👌 а воедно и од ентериер одлично возило.Браво за изборот

Седиштата се како нови, како да нема никој седнато на нив.

,а  рековме по вкус не се плука .

Влатче ти проработила македонска поддршка! Неее гасиии...

.
Taka de.

е ништо јбг :D

Се зезам :D

Него, Ауди, убаво џипче друже, долго да те служи. Мене ми прават мерак оваа генерација Q3. Таман си е во секој поглед.

За долу,за татко ми кој е 61 година е височко,  за влегување и излегување полесно, а и не е големо и габаритно за маневрирање, доволно моќно за мене кога ќе бидам таму.

Инаку овој модел со еуро 6 мотор  доаѓа со мотори од 150пс и 184пс, тиа со 150пс не ги ни гледав,исто и тиа со основен пакет на опрема. Модели со седишта во штоф, без темпомат, без навигација, без дополнително лед осветлување внатре,без лед динамик светла воопшто не ги ни гледав.

@MecheTo па ти си на 50 +-км од мене,јас сум GT.
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3115
  • Слобода или смрт
« Одговори #32 на: 10 Јуни 2025, 10:29:45 am »
Честито нека е возилото и со здравје да се вози, да си имате безгрижни километри.

Не знам која е потребата од ширењето на негатива по теми на форумот.

И јас ставив на Инсигнијата кај мене лани уште, ама зачудувачки не добив хејт коментари.

Ако тебе убаво ти изгледа, не се замарај, твоја кола е ти си ја возиш.

Фала поубаво да си купиш.
Зошто си ставил линк од инсигниата, сега @Vlatce-Vectra  ќе ти пишува во темата коментари од стилот комплекс на мало к--- + уроченост ''од настапено''.

Ама тебе сигурно некој ти оставил 200-300 илИјади евра па сега ќе возиш ауди. :D

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2270
« Одговори #33 на: 10 Јуни 2025, 11:01:02 am »
Па нормално, да бидам искрен околу 150к е се од татко ми и дедо ми оставнина, а останатите 200к е се од криминални бизниси :D .

Без оставнина и криминални бизниси ќе можев само привезоков да го купам кој денес стигна .

Само може требаше прво @Vlatce-Vectra  да го прашам за согласност ,дали е шабанарија или не ?

Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Присутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2537
« Одговори #34 на: 10 Јуни 2025, 11:13:48 am »
Честитки брато, да се вози со лезет кај ви душа сака  :-*
Многу ми се допаѓа.

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3374
  • Доктор наукa по светско признато знаење Џемс PhD
« Одговори #35 на: 10 Јуни 2025, 11:31:07 am »
@AUDI дали може да го повлечеш Влатчето горе некоја година да истурка во Германија, па и тој со Ауди, брале, доле да се спушти? Помагајте си, туѓината ви е втор дом додека не си се вратите на свое. Чувајте се таму!  Audi те замолувам ради мене , имам блиско дете горе, вредно е . Гледај, ако сакаш, помогни му на Несторче. До сега 4-5 души фатија горе измотивирани млади луѓе, полни елан, камен да стискаат вода да потече од него, а не 20-ина илјади да заработат за кола. Држте се таму! Овој Лаки Џуниор само посматра како мачор и не реагира. Повлечете го Влатче горе, лесно е со 25 евра на час да се водат разговори и дебати. Чувајте ми се AUDI ради мене, размисли  за Несторче мое дете вредно. Нека удри 25 евра на час па после се е лесно.Мене се ми е јасно сит гладен не верува ама додека не заплаче дете мајка не го зима..

Љуби брат, сликај ги круговите од ауди воланот и стави ја раката да се виде сабмаринер сатот, хехе
Доктор наукa по светско признато знаење Џемс PhD

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7194
« Одговори #36 на: 10 Јуни 2025, 12:16:29 pm »
Не ми се верува што читам, клаберот купил кола, читам сѐ, освен честитки.

Срамота.

Присутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7355
  • French diamond
« Одговори #37 на: 10 Јуни 2025, 12:43:38 pm »
Фали уште некој да напиши, сигурно се вратени километрите  ;D Создравје да се вози.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14995
« Одговори #38 на: 10 Јуни 2025, 12:59:37 pm »
99% експерти за трошење туѓи пари и експерти за проценка на возила (кога продаваат преценуваат, кога купуваат кукаат колку било скапо).

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
« Одговори #39 на: 10 Јуни 2025, 16:47:41 pm »
Pozdrav decki

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2688
« Одговори #40 на: 11 Јуни 2025, 07:45:38 am »
Цена на вакво возило една година поново во Премиум карс (мислам се викаше) скоро 29.000 евра, па ви браќо видите маржа, профит, инфлација и сл.
Своерачен потпис ;)

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2853
« Одговори #41 на: 11 Јуни 2025, 09:02:25 am »
Со здравје да се вози.Имам возено ист ваков модел со овој мотор и мењач и можам да кажам дека е мало ѕвере. Има убаво забрзување кога ти е потребно.

Присутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4135
« Одговори #42 на: 11 Јуни 2025, 09:24:16 am »
Со здравје да се вози. Доста здраво делува.

Цена на вакво возило една година поново во Премиум карс (мислам се викаше) скоро 29.000 евра, па ви браќо видите маржа, профит, инфлација и сл.

Тоа мислам се продава многу долго време...а со таа цена и тешко да се продаде. 32к почетна им беше па сега намалено на 28к
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Присутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1906
« Одговори #43 на: 11 Јуни 2025, 09:45:59 am »
Со здравје да се вози, одлично изгледа.

Кога е отворен гепекот, останува некое светло што свети позади (штоп светло) или само мачкините очи остануваат видливи?
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3374
  • Доктор наукa по светско признато знаење Џемс PhD
« Одговори #44 на: 11 Јуни 2025, 09:58:37 am »
Дијагноза се сите што препродаваат половни користени возила во мк... нек ми седи нека ти седи
Доктор наукa по светско признато знаење Џемс PhD