Автор Тема: Audi Q3 2.0 TDI Quattro  (Прочитано 5308 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14862
  • Пудингот на шоферството
Одг: Audi Q3 2.0 TDI Quattro
« Одговори #15 на: 09 Јуни 2025, 01:01:45 am »

Се знаеме да,дај Боже пак да се видиме некогаш,ќе удриме пивце,винце скара.
Момиме да направиме и собир карклув иностранство,2-3 сме тука во близина,2-3 се на страна.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6610
« Одговори #16 на: 09 Јуни 2025, 07:18:20 am »
@Vlatce-Vectra друже, најдругарски ти кажувам - напорен си во последно време, да знаеш.

Намали малку, ОК типче си, не знам што сакаш да постигнеш.

Разбирам да коментираме личен избор, ама можеше да го направиш на пофин и покултурен начин - рецимо, "јас не би ставил такво нешто на моја кола".

Форумов дрн-дупка го направивте.

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2688
« Одговори #17 на: 09 Јуни 2025, 08:27:39 am »
Со здравје да се вози, убава комбинација, да служи долкго и верно, сега стариот ќе цупка во место додека да ја донесеш  :).

Додека бараше коли, дали имаш претстава за Голф Спортван, дали се позастапени, односно дали се поголеми шасните да се најде зачуван примерок (правени сервиси по книга, гаранции и сл), онака успат ако си приметил, фала
Своерачен потпис ;)

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
« Одговори #18 на: 09 Јуни 2025, 08:58:07 am »
@Vlatce-Vectra друже, најдругарски ти кажувам - напорен си во последно време, да знаеш.

Намали малку, ОК типче си, не знам што сакаш да постигнеш.

Разбирам да коментираме личен избор, ама можеше да го направиш на пофин и покултурен начин - рецимо, "јас не би ставил такво нешто на моја кола".

Форумов дрн-дупка го направивте.
eeee fino se seti.
Koga mene mi vlagaa so klizaci ova si naprail vaka si naprail a ja si kjutev arno vi beshe...neli nie vakvi sme takvi sme. E sega koga vas nekoj ve podjebava ve boli pa ondak ja nekulturen sum bil. Zatoa vi rekov trkalceto se vrti. Od takvi podjebavanja lugje ne ni vlagaat po forumov vekje a stari clenovi. I ja se natokmiv da se otkazam na pocetok na godinava ama aj drz nedaj pa uste dremam tuka ama sega glasnogovornik ne kjutam i sobiram samo kritiki.
Toa e toa Vlatce si jade gomna kucinjata laat karavanot si vrvi. Bitno ima razmena na mislenja se vrti moabet inace kje zamre forumov.

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6610
« Одговори #19 на: 09 Јуни 2025, 09:04:23 am »
Запрашај се - со што си ти поразличен од тие што ти сметаат?

Олабави малку. Јади им гомна на тие што ти јаделе.

Еве јас... Со што сум те навредил? Кога? Искрено, мене ми ги поду со мојата кола. Зошто?

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6622
« Одговори #20 на: 09 Јуни 2025, 09:35:07 am »
Многу фин избор, особено моторизацијата во комбинација со дсг. Ова е веројатно пикот на Ауди во однос на квалитет на ентериер. Кога сега ќе споредиш со q3 од 2025 ова има 3 класи подобри материјали и како е склопено.

Со здравје да те служи

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4062
  • MadaFunker
« Одговори #21 на: 09 Јуни 2025, 09:47:18 am »
Со здравје да се вози.

П.С Другари олабавете малку, не ова место/тема за решавање проблеми.
New blood of old school

Присутен Fizzbuzz

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 142
« Одговори #22 на: 09 Јуни 2025, 11:09:20 am »
@AUDI со здравје да се вози, многу убава.

За тупаџии што не гледаат подалеку од носот и се понашаат како творови и ги трујат сите теми, знам дека уво не ти чуе.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2270
« Одговори #23 на: 09 Јуни 2025, 11:16:20 am »
Со здравје да се вози, убава комбинација, да служи долкго и верно, сега стариот ќе цупка во место додека да ја донесеш  :).

Додека бараше коли, дали имаш претстава за Голф Спортван, дали се позастапени, односно дали се поголеми шасните да се најде зачуван примерок (правени сервиси по книга, гаранции и сл), онака успат ако си приметил, фала

Беше стариот тука пред 1 месец, ја виде, убаво ги провозев, добри километри извозив додека беа тука, па и за прв пат со 210+км/ч се возеше :D .

Навистина не знам за спортван како е со застапеноста, бев фокусиран на овој модел и не е многу застапен , знам дека ако барав А4 или А6 караван ќе најдев многу полесно.

@Vlatce-Vectra 

Друже, јас мислам дека немам ниту искоментирано на некоја твоја тема или мислење, а не па да плукам на нешто, поправиме ако грешам. Нешто или се имаш ''препознаето'' или ..... да не грешам душа имаш комплекс на мало к---  . Али ако некој сака да влезе на форумов ќе се предомисли од такви кои плукаат по вкусот ,а  рековме по вкус не се плука .

Многу фин избор, особено моторизацијата во комбинација со дсг. Ова е веројатно пикот на Ауди во однос на квалитет на ентериер. Кога сега ќе споредиш со q3 од 2025 ова има 3 класи подобри материјали и како е склопено.

Со здравје да те служи

Благодарам,
па веќе е факт дека се што е направено за време на короната и после неа е со многу понизок квалитет.

Сега почнувам да размислувам и да гледам возило и за мене за тука, планот е да биде после 2018 и со макс 100к км, и не знам што да биде.

Се двоумам помеѓу Q3 моделот после 2018, но некако и нема многу избор а и некако внатрешноста не ми се допаѓа, моделите со високо ниво на опрема се така така.
Ауди А3 но строго седан верзија исто така нема многу избор, хечбекови има колку сакаш.
Ауди А4 седан исто нема многу избор, каравани колку ти душа сака.

@MecheTo

каде во Имачка си ти, кој крај ?

@AUDI со здравје да се вози, многу убава.

За тупаџии што не гледаат подалеку од носот и се понашаат како творови и ги трујат сите теми, знам дека уво не ти чуе.

Малку,ама само малку, помалку од ИЧ се замарам за мислења од личности со комплекс на мало цоце .

Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
« Одговори #24 на: 09 Јуни 2025, 11:23:29 am »
,а  рековме по вкус не се плука .
Taka de.

Отсутен Makedons

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 436
  • Macedonia
« Одговори #25 на: 09 Јуни 2025, 12:00:25 pm »
Честито нека е возилото и со здравје да се вози, да си имате безгрижни километри.

Не знам која е потребата од ширењето на негатива по теми на форумот.

И јас ставив на Инсигнијата кај мене лани уште, ама зачудувачки не добив хејт коментари.

Ако тебе убаво ти изгледа, не се замарај, твоја кола е ти си ја возиш.

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3374
  • Доктор наукa по светско признато знаење Џемс PhD
« Одговори #26 на: 09 Јуни 2025, 13:51:30 pm »
Фасцинирани сум од седиштата👌 а воедно и од ентериер одлично возило.Браво за изборот
Доктор наукa по светско признато знаење Џемс PhD

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14995
« Одговори #27 на: 09 Јуни 2025, 15:14:26 pm »
,а  рековме по вкус не се плука .

Влатче ти проработила македонска поддршка! Неее гасиии...

.
Taka de.

е ништо јбг :D

Се зезам :D

Него, Ауди, убаво џипче друже, долго да те служи. Мене ми прават мерак оваа генерација Q3. Таман си е во секој поглед.

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1902
« Одговори #28 на: 09 Јуни 2025, 16:02:09 pm »
Многу убаво, со здравје да се вози.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14862
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #29 на: 09 Јуни 2025, 21:37:59 pm »