Убаво изгледа, но повеќе сум фан на бандаж со повеќе краци, и 18ки ми се оверкилл бидејќи барам нешто измеѓу комоција и спортски изглед и амортизација. Па затоа ќе си остане со фабричките 17ки за летен сет, и OZ-от за зимски сет. Vland штопови (за фаровите има премногу reviews дека се downgrade и дека немаат врска со оригиналните ксенон фарови) ќе добие наскоро доколку не се продаде (имам некои привстни планови). Чекам да се врати механичарот од одмор, па да работиме заедно на промена на knock сензорот, но сум во недоумица, од промената на масло (ако добро памтам) нема светнато чек енџин, а компјутерот на оваа кола не дава премногу параметри на дијагностика околу knock вредностите. Но, доколку/кога веќе се отвора таму ќе се исчистат и вентилите рачно (би вложил во машина за walnut blasting, но муштериите наши се најчесто Балканци, па кога ќе им кажеш за цена...).
Можеби доколку имаме време ќе добие flush и промена на антифриз и глицерин, а исто така и гуртни за рачна кочница.
П.С Каде може да нарачам interior led kit за колава? Не ми се игра со сијаличиња од aliexpress (особено оние со ххх чипови, со ххх лумени и слично).