Шпанска серија....
Едно можам да заклучам. Дечково никогаш нема да купи кола мотивиран од изглед.
Се надевам дека кога ќе го направи изборот, нема да има муабет најдобар попуст добив на оваа види каква е... Се надевам дека нема секој пат кога ќе ја видиш колата да си викаш, леле каков добар дил направив, пошо ако немаш кеиф на неа и џабе да ти ја дадат тоа ти е.
Abe drugar, ako si procital eden komentar, nemoj da komentiras opsto.
1. od mozni 20 vozila sto se nudat na pazarot, sum go stesnal izborot na 5. Kako, epa po izgled. zs ne sum ni znael so imaat pod hauba. i normalno nekoja gorna granica za pari.
2. od tie 5 sum videl so kako sum sednal i sum go stisnil izborot pa sum dosol na 2. vitara i sportage.
3. Neznam kako koj gi ceni parite, no koga veke najdov neshto sto mi odgovara na voznja, na potrebite, mi se sviga izgledot, ima solidni za mene perfomansi i taka nataka, realno e da ja napadnes cenata i da vidis so mozes da dobies, ako ne, toa e toa si plakam kolku sto e.
Eve, pisav pogore za prijatelot so vitarata taa mu se sviga taa ja zborese i so, ja zema za 1800 evra pomalce. Pa toa sepak e nekoja para za nashiot prosek na plati.
Sepak neli nema potreba od solenje pamet i prodavanje muda za bubrezi. So tugi pari najlesno e da se rakovidi.
Sepak golemo fala i pocituvanje na clenovi koi mi napravija jasni razliki megu nekoi vozila, da gi sogledam podobro od strana na motor,oprema,servis itn itn.
Sekoe iskustvo e neshto plush.
Da ne go tupam, jas na krajot vo dvor ke imam vozilo :
- sto mi se sviga po izgled, boja. sto mi se sviga i nadvoresnosta i vnatresnosta.
- tehnicki karakteristiki koi zadovoluvaat nekoi uslovi itn itn
I denovive ke ja pisam cenata za ednoto i za drugoto vozilo ....
P.S. slucajnost, pred 20tina minuti mi se javija od suzuki vitara, demek dali se uste sum bil zainteresiran za voziloto, demek imale novogodisna poduna za kupuvaci koi pokazale interes bla bla bla bla... megu redovi dojdi kaj nas za nova ponuda.....