Автор Тема: Купување стан (пред се во Скопје), каде (локација), реални цени или не?  (Прочитано 382630 пати)

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3954
Другари, некоја препорака за адвокат, што се бави на тематика со станови, купување, пенали и остало?

Ми треба за совет и можно ангажирање за случај на неплаќање пенали при пробивање краен рок на градба на стан.

Тенкју вери мач.
Ако ти е за елинг да не те разочарувам џабе ти е...

Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk

Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3983
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
Чекај бе, ништо не ни кажав, одма викаш џабе.

Во кој контекст "џабе"?

Sent from my Xiaomi 13T

Отсутен nikola98

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 872
  • The best or nothing.
Другари, некоја препорака за адвокат, што се бави на тематика со станови, купување, пенали и остало?

Ми треба за совет и можно ангажирање за случај на неплаќање пенали при пробивање краен рок на градба на стан.

Тенкју вери мач.

Контактирај го @Banzai .
пиши на Андреја или Симо за број или име на фирмата...

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3329
  • Доктор наукa по светско признато знаење Џемс PhD

Во кој контекст "џабе"?

Sent from my Xiaomi 13T
  Адвокат за имотно правни работи -Роберт Миленковски ,совет не фрлај пари џабе.. Роберт ке ти објасни и зошто ...
Доктор наукa по светско признато знаење Џемс PhD

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3983
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор

Тенкју вери мач.

Контактирај го @Banzai .
пиши на Андреја или Симо за број или име на фирмата...
Пробувам да го добијам периодов, очигледно е зафатен.

Во кој контекст "џабе"?

Sent from my Xiaomi 13T
  Адвокат за имотно правни работи -Роберт Миленковски ,совет не фрлај пари џабе.. Роберт ке ти објасни и зошто ...
Во најмала рака, тоа и ми треба. Да ми објасни зашто е тоа така.

Кои ми се можностите, кои се опциите. Тоа сакам да знам. Секако во ниту еден поглед не ми се исплати да се "инатам", али дали може нешто да се направи, или да се компензира со цената на паркинг местото и слично. Јасно ми е дека никој не искочил на крај, јасно ми е дека чекањето е неизбежно. Ама чисто, да знам на што сум.

Отсутен Jimny

• Сениор
Се човек ке ти објасни,што друго да кажам само да не ни го начукат Д ДВ-то,па затоа пролонгираат инвеститори со технички..на крај краишта ние купувачи го јадеме..🥹

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7607
Значи, фирмите кои градат, можат да најдат начин да ги заобиколат тие пенали кои се во договорот, ама ако ти задоцниш со било каква обврска, ти нема спас.

Отсутен Jimny

• Сениор
Ги заболе веќе ,имат нова шема си уплатил или исплатил се во градба пред 3 години,чекаш вселување наоѓа начини да одвлекува или гради на 3-4 места нема луѓе.. Ти вика нема проблем еве ти ги пари назад што си платил истиот стан го продава на друг 40,50% со твои пари гради.. ти лут се откажуваш и така ги заболе дали ти се чека нема закон кој е на страна на кулувач нема судија обвинител кој ке суди исправно.После те стават на црна листа Да никогаш не купиш стан од нивна фирма што гради пример ххх ,ова се заврзлами невидени кој не е ова не знае ... Жал на чесен човек кој плати а не знае што ке дочека..

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3954

Во кој контекст "џабе"?

Sent from my Xiaomi 13T
Ај на фб

Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk

Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8966
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7324
  • French diamond
Оди, ќе ги куртулиш тие околу тебе

;D