Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Како бе тоа „глупости“ ти барале? Лиценци, елаборати....? Дали било куќа од 50м2 или зграда од 6000м2 истите документи треба да се обезбедат и истите лиценци и елаборати ги бараат во сите институции. А тоа дека ти си одлучил да одиш по нелегален пат, тоа било твоја одлука.
Цитат: osmica8 на 17 Декември 2023, 19:25:18 pmКако бе тоа „глупости“ ти барале? Лиценци, елаборати....? Дали било куќа од 50м2 или зграда од 6000м2 истите документи треба да се обезбедат и истите лиценци и елаборати ги бараат во сите институции. А тоа дека ти си одлучил да одиш по нелегален пат, тоа било твоја одлука.Не е исто, во куќаа моа ја ќе живеа, ако паднит мене ќе ми паднит, во заграда ќе живеат еден куп луѓе што немаат врска со мене. Не би требало да се исти правилата и условите. Инаку од ко памта од пред 20 год бараат и секако да е поарно некој што учел да ми напрајт план за куча него ја по мое да ја града.
Не е проблем ако општина Чаир има издадено 8 дозволи за 8 изградени објекти.Проблемот е најверојатно во тоа што се изградени 2000 објекти,а дозвола побарале само 8.
Kolku e kvadrat Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Цитат: nikola_bb на 21 Јануари 2024, 17:27:44 pmKolku e kvadrat Sent from my Pixel 7 Pro using TapatalkМногу, Не вреди за инвестиција 2500 м2 Sent from my iPhone using Tapatalk
Каде е планирано да биди влезот во Треска комплекс каде што моментално градат Голден Арт по багателна цена од 2500 евра/м2?Пред 2 дена бев да видам што е како е, но единствен влез ми делуваше дека е на Владимир Полежиновски што е прилично тесна улица за толкав комплекс.