Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: vladic3110 на 01 Јуни 2021, 04:25:14 amПолошо е, јас 6 години чекам дозвола се за централно градско подрачје Битола е во Скопје, и ме враќаат за непостоечки работи оти кузни кој неписмен кадар е по институции напикан. Пример чекаш одговор од министерство за култура 9 месеци и ти враќаат дека проектот не е потпишан од барателот... А нормално дека е.. И така враќаш приговор дека потпишан е и пак си чекаш уште пола година па нешто друго ќе излези. Сите пати шо ме вратија досеа е за работи шо се веќе поднесени односно напраени веќе. На толку чекање веќе и план за работа ми пропаднаја, буџетот се намали со годините и сеа капак на се со короната и остало се поскапи од материјал до мајстори...Чекај кога ќе стигниш на пресметка на комуналии. Се чека и по 4 месеци. Една женска имало таму само. Само таа ги прави пресметките. Таа е на боловање. Нема шо да прај пресметки, табела има во самиот проект. Само треба да ја препиши. Мизерија. Убедливо најлоша општина за соработка.
Полошо е, јас 6 години чекам дозвола се за централно градско подрачје Битола е во Скопје, и ме враќаат за непостоечки работи оти кузни кој неписмен кадар е по институции напикан. Пример чекаш одговор од министерство за култура 9 месеци и ти враќаат дека проектот не е потпишан од барателот... А нормално дека е.. И така враќаш приговор дека потпишан е и пак си чекаш уште пола година па нешто друго ќе излези. Сите пати шо ме вратија досеа е за работи шо се веќе поднесени односно напраени веќе. На толку чекање веќе и план за работа ми пропаднаја, буџетот се намали со годините и сеа капак на се со короната и остало се поскапи од материјал до мајстори...
Имотен лист едвај се вади, вие очекувате пресметки Во свет на дигитализација, ние уште чекаме мрзливи тетки да ни го решаваат животот.
Има законска регулатива за тоа колкави смеат да бидат спалните соби?