Ова со порт мечинг ќе биде коа ќе го прегреам и ќе рамнам глаФче, сеа за сеа јок, останува ламелата (од понедељак), тротл боди, 4-2-1 грана ако не се лажам од пунто 75 (ваљда тамански пасува) и сеа за сеа е доста. При крај на годинава ќе остане Хондата на татко ми кај мене, ако се смириме - зашто сеа за сеа очи не си глеаме
не сум ја претставил али ќе ја претставам коа ќе биде олл мајн. Е коа ќе имам бекап варијанта тогаш Пунте нек му ја мисли. И освен тоа што ви пишав погоре останува да ми одговорите што мајка бара тоа цревцето што ми се матка натаму наваму, што не ми е стаено у филтер
(пишав погоре). И после сите овие работи толку од мене и модификации сеа за сеа (не дека малце напраив) па за понатаму пишав.
И отприлика со тие работи што ги имам направено, колку во цифри иам добиено ако имате појма кажете ми
едит - сеа ми текна, најдов пред 3-4 месеци на ибеј на аукција (замислете со free shipping) сензор за паркирање за 6$ Оо... не дека ми требаше ама неможев на цената да и одолеам. А регуларно е 25-26, го стаив, прва лига испадна.