Колава ме импресионираше, нешто ненормално прекрасно!
Прво на изглед мене ми се допаѓа многу, подобар од било кој пасат досега. ( пошто претходниов беше тапа, цц-то исто ми беше тапа) ова е мој стил - стварно доволно агресивно и доволно конзервативно што би рекле - таман
Внатре - оу мај гад а ќе речеш Пасат. Јеботе инструмент таблата напред е фантастична и само таа да ми ја стаат и ништо друго пак че кажев дека вреди ~50.000 евра. Кожните седиште се од преубава мека кожа, како и сите кожни работи внатре. Вака треба да изгледа кожа, а не како во други Х марки кои имаат само „кожен ентериер“ на хартија а во живо пластика.
Амбиент лајтот е толку суптилно направен - Браво. Обожавам амбиент лајт во кола, ама дискретен ваков како во пасатот, преубаво нешто.
Свичови мичови секакви дрги контроли имаа толку премиум чувство како да си у Ролс Ројс. Ти „мали“ нешта го издвојуваат овој пасат од сите останати конкуренти.
Иако Ауди ми е еден од омилените брендови и секогаш сум зборел дека Ауди има најдобра внатрешност, сега новата а4 ќе треба прилично да сепотруди да биде барем компетентен со пасатов (a4 е пример пошто ке искача нов модел догодина).
Седиштата ми изгледаа доста конфорно и мислам дека нудеа одлична подршка
Моторот е од друга планета развиван во соработка со марсовци и е брз у пичку матер и нема потреба да се прави муабет
ќе речеш дизел..