Кога би бил црногорец би се помачил да најдеш реплики кои биле dh1. У реалност не би требало ич да ти биде тешко 
Дали тебе би ти било тешко?

Се изнасмеав, ме потсети филипв како на филмовите кога ќе легне пациентот на кревет и ќе го прашаат
- Каков е твојот однос со мајка ти?
Не, воопшто не мислев така. Ако добро го разбрав, фалангич сугерираше дека лесно може да најде мои постови кои се dh1, па го поканив да го стори тоа. Ем ќе ми заштеди мене труд, ем ќе провериме дали навистина ги препознал. Како некоја вежба.
Филипв што си по струка? Те приметувам дека имаш интересен пристап на анализа.
Последниве 10 години работам инженерска работа во областа на телекомуникациите и водам тим од неколку луѓе. Малку канцеларија пред компјутер, малку идење на терен. Мешано.
Претходните 10 години работев графички, визуелен и аудио дизајн за познати издавачки и музички студија и редакции на весници. Ништо чудно да се вратам на тоа ако ми се укаже прилика, пошто преку стапов од оптики, бакари, антени, стубови, рутери, свичеви, биџипија, бродкаст домени, преку стапов стварно...
Инаку, по вокација сум дипломиран професор по филозофија, логика и психологија, но далеку сум од работа по струката (многу би сакал да предавам некаде, ама за жал нема камен у тоа. треба да магистрирам/докторирам за поише пари, а ме мрзи, срам да ми е). Студирав и физика на ПМФ бидејќи ми е најомилена наука, ама не завршив.
Плс само немој контра-прашање, ако сакаш да споделиш ок ако не разбирам.
Зошто мислиш дека би ти поставил контра-прашање наместо директен одговор???